JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za regresijsku se slazem.
Iako bi JDPL trebao odgovarati kretanjima ostalih brodara vani jer je rijec o medjunarodnom prijevozu, ipak se i on gleda malo kao emerging market dionica, iako mozda nebi trebao biti.
No ako cemo uzeti NAV kao relavantan pokazatelj onda multiple na brodare nemaju bas previse veze, tj ako uzimamo likvidacijsku masu onda JDPL barem zbog nekretnina ima dosta veci NAV odnosno vecu multiplu.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Hmm… Pitat cu prijatelja pa cu vam javiti.

Hogare, bio si u pravu.

Razgovarao sam s odvjetnikom.
Ako je u pitanju JDD, onda mora dati ponudu za preuzimanje.
Ako nije, onda ne mora.

Dakle, u slucaju JDPL firma koja bi kupila od HFP paket bi morala data ponudu za preuzimanje.

markko: ” Hmm… Pitat cu prijatelja pa cu vam javiti. ” Hogare, bio si u pravu. Razgovarao sam s odvjetnikom. Ako je u pitanju JDD, onda mora dati ponudu za preuzimanje. Ako nije, onda ne mora. Dakle, u slucaju JDPL firma koja bi kupila od HFP paket bi morala data ponudu za preuzimanje.

Mogao si i samnom, ne bih ti ništa naplatio [smiley]

Hogar vozi Volvo

Nije niti ona [cool]

Iako, nikad ne znas [smiley]

Doris Košta

pitanje je koliko? [lol] [lol] [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

cipp: ” Baš gledam danas cijeli dan netko navlači kupnju po 1 dionicu. Uzima malo na bidu, pa podiže ask itd, priprema teren i kada dođe količina…pljus 500 kom vani. Netko se iskrcava i imam osjećaj da nije mali… ” Kolega mislim da vas osjećaj vara a kad vidite ovo otvaranje na zapadu bilo bi dobro da se zamislite nad tim osjećajem: Columnar Symbol Time Trade Change % Chg Volume Intraday Related Info DRYS 9:33AM ET 74.88 1.71 2.34% 129,626 Chart, Messages, Key Stats, More DSX Jan 4 29.42 0.00 0.00% 1,500 Chart, Messages, Key Stats, More EGLE 9:34AM ET 25.54 0.52 2.08% 61,356 Chart, Messages, Key Stats, More ESEA 9:30AM ET 12.01 0.01 0.08% 4,001 Chart, Messages, Key Stats, More EXM Jan 4 37.00 0.00 0.00% 0 Chart, Messages, Key Stats, More GNK Jan 4 50.54 0.00 0.00% 0 Chart, Messages, Key Stats, More NM Jan 4 11.94 0.00 0.00% 0 Chart, Messages, Key Stats, More QMAR 9:32AM ET 23.25 0.35 1.53% 9,367 Chart, Messages, Key Stats, More TBSI 9:32AM ET 29.46 0.35 1.20% 16,967 Chart, Messages, Key Stats, More

Ups evo novih par stotica na prodaji. Kolega, mislim da me osjećaj ne vara i da se vidimo ipak malo niže. Ja spremam paljbu za dokup na 700 kn.

što ovaj glumi na prodaju, treba mu to poklopit pa nek se misli poslije[tongue]

Nije niti ona [cool] Iako, nikad ne znas [smiley]

Ako je plaćanje u naturi nemaš beda! [lol]

La vita e bella!

Boze, imate samo prljave misli na pameti! [proud]

Ja mislio na cokoladice i to… [thumbsup]

Mislim da se netko iskrcava preko 400 komada na 720[cry]

No pain no Game

ali netko se i ukrcava[thumbsup] odnijelo sve

No pain no Game

Mislim da se netko iskrcava preko 400 komada na 720[cry]

Ne brinite kolega, vidit cete gdje ce ova dionica biti za 1,5 mjeseca[tongue]