HPB je podosta srozana ugleda.
Sad su krenuli ponovo za popravak imagea.
Vjerujem da očajnički koriste informacije od oltara…
Sad kad ih vidim kako s još podebljavaju….mmm…
Mene više zanima što ovih 49 radi… Kad se privatizira, prvo će to smanjiti troškove. [cool]
Ovo sam poslao nasem kolegi na PM. Bilo je vezano za razocaranje cashom na kraju 3Q.
Njihov OPEX ti je isto tako razlog za nesto manje casha. Ja ovde operiram handy-ja za ….. dok oni to rade za ….. E sad ti uzmi da je to ……….. USD godisnje i puta 5 brodova pa dolazimo na ………… USD godisnje. Mislim da i na containerase mozemo primjenit istu formulu i odmah smo na 6000000 USD. K tome dodajmo da ja ovdje imam 1.5 ljudi u uredu po brodu dok je kod njih 7 ljudi po brodu. U mojoj ekipi je gotovo cijela infrastruktura za prijem jos 15 brodova koje ocekujemo tjekom 2008 i 9. U svakom slucaju unutrasnjih rezervi ko u prici.
Unquote
Brojke sam izbrisao i konacna cifra je malo izmjenjena kako bi zastitio moje podatke ali je blizu stvarne .
eto ga na,ima potencijala za povećanje dobiti [thumbsup]
HPB je podosta srozana ugleda. Sad su krenuli ponovo za popravak imagea. Vjerujem da očajnički koriste informacije od oltara… Sad kad ih vidim kako s još podebljavaju….mmm…
HPB skrbnicki ti je zbirni racun fizickih osoba, ne fondova.
stormy: ” HPB je podosta srozana ugleda. Sad su krenuli ponovo za popravak imagea. Vjerujem da očajnički koriste informacije od oltara… Sad kad ih vidim kako s još podebljavaju….mmm… ” HPB skrbnicki ti je zbirni racun fizickih osoba, ne fondova.
Istina!
Kao i da su ušli sa svojim fondom. Rade za nekoga i tu ponekad daju info, a ponekad i dobiju info.
Dragi dioničari Jadroplova.
Ovo je linka na stranicu u sklopu portala poslovni.hr posvećenoj samo ovoj dionici:
http://www.poslovni.hr/57505.aspx
Na jednom mjestu možete pronaći:
• osnovne podatke o dionici
• TOP 10 vlasničku strukturu zadnjeg dostupnog financijskog izvještaja – ovdje je moguće vidjeti gdje su se sve pojedini dioničari nalazili u TOP 10 vlasničke strukture.
• Financijske podatke i pokazatelje
• Grafikon sa tehničkom analizom. Posebno bi ovdje istaknuli markere sa objavama vijesti o dionice koji su ucrtani na grafikonu.
• Sve vijesti o promatranoj dionici
• Komentari korisnika sa foruma o promatranoj dionici
Molim Vas da imate na umu da je ovo još u testnoj fazi.
Hvala i lijep pozdrav
to je odlično, samo kako se dolazi to toga, nema neke poveznice sa početne stranice? POstoji li takvo što i za druge dionice?
smurf: ” Mene više zanima što ovih 49 radi… ……..U svakom slucaju unutrasnjih rezervi ko u prici. Unquote Brojke sam izbrisao i konacna cifra je malo izmjenjena kako bi zastitio moje podatke ali je blizu stvarne .
Koliko sam shvatio , dnevni trošak po brodu je 2.000 – 3.000 USD veći nego kod konkurencije.Stvarno puno , iako su posredne računice ukazivale na to.
Techman , hvala. Ovakve stvari daju puni smisao forumu , a ne pogađanje strukture skrbničkih računa sa odmakom od nekoliko dana.
S druge strane, olakšanje je činjenica da je Don F.Bulić već zaključen (bar) za putovanje Kina – Pakistan.
To znači da je vjerojatan izlazak iz dry docka na planirani datum.
nije pogadjanje vec informiranje, ja nisam vrac pogadjac. To sa vjerojatnim izlaskom iz dry docka je pretpostavljam pogadjanje?
…”DON FRANE BULIĆ Qingdao 17.12.2007. 10.01.2008. Dry-docking
Fangcheng Load
Karachi (int.) Discharge ….”
Samo čitam što JADROPLOV kaže.Do sada nisu lagali……
Jedino ako se to ne čita drugačije.
Techman: ” smurf: ” Mene više zanima što ovih 49 radi… ……..U svakom slucaju unutrasnjih rezervi ko u prici. Unquote Brojke sam izbrisao i konacna cifra je malo izmjenjena kako bi zastitio moje podatke ali je blizu stvarne . ” Koliko sam shvatio , dnevni trošak po brodu je 2.000 – 3.000 USD veći nego kod konkurencije.Stvarno puno , iako su posredne računice ukazivale na to. Techman , hvala. Ovakve stvari daju puni smisao forumu , a ne pogađanje strukture skrbničkih računa sa odmakom od nekoliko dana.
Ne mozemo za sve krivit Upravu. Na primjer za 3 PD broda koji su pod Malteskom zastavom nitko ne prijeci staviti jeftiniju posadu. Problem je sta je vecinski vlasnik drzava koja na to nebi gledala blagonaklono. ATPL koja je privatna sa tim nema problema.