može li netko tko ima uvid u 10 stavi stanje k/p? hvala
[cool]
tony:
”
može li netko tko ima uvid u 10 stavi stanje k/p? hvala
”
[cool]
Bravo, hvala! zanimalo me je li onaj nalog od cca 1.000 kom još tu. Ne vidi se na ovih mojih prvih 5.
sad ti je dosao. 500 na 720. ma nije to problem. isto ovo se dogadalo u 5mj na atpl pa je nakon mjesec dana narasto 70%. jedan izlazi, drugi ulazi. tako to ide. neznam sta ljudi panicare
Pa spustite BID zašto im dajete koliko pitaju ????
Ako se sve digne ok ( to mi odgovara ) raste, a ako padne … trebalo bi koje količine prodaju ( još jeftiniji dokup ) ….. Usput ( zajeba… K.F. išao kakiti u 12.53 h imao tešku stolicu….. zadnji izvještaj top 10 … )
Pa koja panika ovi imaju za iskrcati još sve brodove Jadroplova dionica na nama budalama…
Spustite BID …
gledaj chip ak oni imaju zacrtanu dobit na npr. 730kn mozes ti spustiti i brati nize i dat ce ti i on, al poslije odredjene kolicine povuci ce se i docekati na visoj i opet ce stopati….dok on ne iskrca na zacrtanom svom targetu nema pomaka
Positivo!
Dry Bulk
World grain on course to absorb 10 extra panamaxes
Jamie Dale – Monday 17 December 2007
WORLD grain trade is expected to absorb an additional 10 panamax vessels in the 2007/2008 season, after global forecasts for grain exports were revised upwards.
The International Grains Council reported in November that world trade of grain, which includes wheat and coarse grains, had increased due to accelerated purchases by the near east, particularly Saudi Arabia, and a strong pace of EU imports from Brazil.
The IGC added that Brazil’s export forecast for the current season was at a record 9.5m tonnes.
Clarksons anticipates that an additional 21 panamax ships, on the basis of carrying 55,000 tonne cargoes, will be required to carry the additional grain to the EU.
It added that despite a fall in Asian demand for panamax grain shipments, the overall net result would be an extra 10 ships being employed in 2007/2008.
Overall the IGC has raised its forecast for global grain trade to a record 225.4m tonnes in 2007/2008, up 1.4% year-on-year.
Clarksons said in its monthly dry bulk assessment that the upward revision was due to greater volumes of corn being shipped.
The IGC added that global trade in corn was expected to increase to 94.7m tonnes, up 8.4% year-on-year in 2007/2008.
Corn imports into the EU-27 and the near east are expected to increase to 8.5m tonnes, up 63.5% year-on-year, and 10.6m tonnes, up 15.2% year-on-year respectively.
The EU has been forced to more than double its grain imports for the current season as a result of low levels of domestic production.
A UK-based grain trader told Lloyd’s List that the volume of feed grain grown in the EU has been too low this year.
The trader added that also, the quality of milling wheat was extremely low, which has triggered the increase in imports into the EU.
Total crop imports into the EU, which include both wheat and coarse grain, are expected to increase to 18.7m tonnes in 2007/2008, up 60% compared to the previous season, according to Clarksons.
The brokerage added that total crop imports into the Middle East are expected to rise by 4% to 31m tonnes in the same period.
Meanwhile, the US Department of Agriculture has raised its US corn export forecasts for the 2007/2008 season to a record 62m tonnes due to strong overseas demand and a lack of competition.
This represents a rise of nearly 8m tonnes compared to the 2006/2007 total.
primus:
”
Evo prilike onom tko rasprodaje 998 komada na kupnji pri cijeni od 706.01 kuna pa nek izvoli.
”
Jos kad to nebi bila ista osoba koja prodaje..
Po meni samo navlaci kupnju iznad 710..
vjeruješ li sad da je to bio pravi (a ne lažni) nalog i da nije od iste osobe koja upravo i prodaje?
vjeruješ li sad da je to bio pravi (a ne lažni) nalog i da nije od iste osobe koja upravo i prodaje?
ne ulazim da li je ili nije lažan, ali može i sam sebi prodati, pardon na frenda gua
očito je iz aviona da namjerno guraju na većini dionicana dolje, to i čistač cipela može razaznati[thumbsup]
tony:
”
”
ne ulazim da li je ili nije lažan, ali može i sam sebi prodati, pardon na frenda gua
očito je iz aviona da namjerno guraju na većini dionicana dolje, to i čistač cipela može razaznati[thumbsup]
Ili niste razumjeli kontekst o kojem se ovdje radilo, ili ja nisam razumio vas?
Ali nije ni bitno…. Samo smatram da malo previše teorija o igrama i prelijevanjima. A neke stvari su čak i zakonom izričito zabranjene…
Don F.Bulić u dry docku 14 dana u ovoj godini , i još 10 u slijedećoj.
Valjda je bilo zgodno oko Božića i Nove Godine.
To znači minus cca 2 mil kn dobiti ove godine i još možda 5 (izg. dobit plus troškovi popravka) u slijedećoj.
Nije baš dobra praznična čestitka.
Iako , sve su objavili na vrijeme , a i inače nemam dojam da nas nešto muljaju….