Kolko se sjećam prije tjedan-dva ova se dionica tržila u tisućama komada na razinama oko 800kn pa i više.
Od onda se pojavilo vrlo dobro izvješće i umjesto da još malo raste, dođe korekcija i dionica padne 20-ak posto…što reći, u dokup..fundamenti su još uvijek na našoj strani,samo malo više strpljenja!
Kolko se sjećam prije tjedan-dva ova se dionica tržila u tisućama komada na razinama oko 800kn pa i više. Od onda se pojavilo vrlo dobro izvješće i umjesto da još malo raste, dođe korekcija i dionica padne 20-ak posto…što reći, u dokup..fundamenti su još uvijek na našoj strani,samo malo više strpljenja!
Dobro dosao u klub JDPL. Pogledaj malo postove u 8 i 9 mjesecu ove godine.
Imate mračne sile na prodaji.
Moj nalog za kupnju je na 650.
Dobro dosao u klub JDPL. Pogledaj malo postove u 8 i 9 mjesecu ove godine.
Dobro prijatelju da ja sada ne kopam puno po arhivi reci ti nama šta mi od te dionice možemo očekivati u skorom veremenu ?
Meni osobno nije smipatično što fond za piratizaciju kontrolira veliki broj dionica na JDPL.
Ušao sam u igro zbog dobrih fundamenata i velikog popusta ovih dana na ovoj dionici.
Techman: ” Dobro dosao u klub JDPL. Pogledaj malo postove u 8 i 9 mjesecu ove godine. ” Dobro prijatelju da ja sada ne kopam puno po arhivi reci ti nama šta mi od te dionice možemo očekivati u skorom veremenu ? Meni osobno nije smipatično što fond za piratizaciju kontrolira veliki broj dionica na JDPL. Ušao sam u igro zbog dobrih fundamenata i velikog popusta ovih dana na ovoj dionici.
I ja bih volio čuti malo novijih komentara, onako više na stručnoj bazi, koje ne mogu sam dati.
Cijeli forum bruji o korekciji, pa čak i politici u novije doba. Baš mi fali malo pozitive. Vjerujem da nisam jedini
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Na ovoj cijenu u odnosu na NAV od 940 kn Jadroplov je debelo podcijenjen.
Ako je tako o čemu se onda radi?
Rasprodaja na 660kn i kupac ni na toj razini ne vuče stvarno neobična pojava.
Ima li tko kompetentan da mi pojasni ovaj fenomen na Jadroplovu?
Mislite li da neko kupuje ovolike naloge da bi izgubio… jedan se iskrcava zato što zaradio puno…. jedan se ukrcava jer misli da će zaraditi … ( to mislim i ja danas dokupio jos… ) , vjerujem da ću i cjeli idući tjedan tako ….ako smaknem lovu… Mislim da će down još jako kratko cca do kraja idućeg tjedna … pa onda strela u vis, bez obzira na izbore …. Pa nama lova ne ovisi o onome ko pobjedi …. ( živo me se briga ko će pobjediti ) … bitno je da ja pobjedim u ovoj priči… jedni ,drugi , treći … peti …. svi si isti gledaju samo sebe …. ( meni to sve bliže … ali nisma još 100% u toj fazi … nadam se skoro)
SLK: ” Imate mračne sile na prodaji. ” Moj nalog za kupnju je na 650.
Dakle s tobom sam se lipario – 605,03[smiley2]
to Bumbar: a zasto bi HPB Invest placao vise kad zna da ce se ovaj iskrcati na ovim razinama? Mislim stvarno, dajte malo pocnite citati postove s razumijevanjem i misliti svojom glavom. NHF
SLK: ” Imate mračne sile na prodaji. ” Moj nalog za kupnju je na 650.
Imam i ja jedan; dijele nas lipe.
btw uzivam u kometarima ‘katastrofa i sl’
Kakva katastrofa; pa fundamenti se nista nisu promijenili; a nijedan brod se nije potpio u medjuvremenu.
[smiley8][smiley8][smiley8]
Da JDPL brodovi lete ista bi stvar bila … tako vrijeme … ali ja osobno mislim da kad strela jednom krene gore….ode jako daleko… jednostavno došlo vrijeme prekrcaja … ( Drukam ne to mi nije cilj… da li griješim to neznam…. vrlo se nadam i molim da ne griješim … ) … Po meni još 7 dana – poslije up ( ali ko zna… )
Joj šta bi volio ….