Kolega Basil, mislim da Vas je već kolega Techman upozorio da stavljate previše postova i zagušujete temu. Vidim da su namjere OK, da stavljate konkretne i detaljne informacije o stanju na svjetskom tržištu brodarstva, ali mislim da ste pretjerali. Ohladite malo.Tema JDPL pretvorila se u copy paste sa svjetskih internetskih stranica o stanju Dry cargo brodova što je svakako važno ali ne i jedino što utječe na cijenu ove dionice. Pozdrav NHF
Kolega Basil, mislim da Vas je već kolega Techman upozorio da stavljate previše postova i zagušujete temu. Vidim da su namjere OK, da stavljate konkretne i detaljne informacije o stanju na svjetskom tržištu brodarstva, ali mislim da ste pretjerali. Ohladite malo.Tema JDPL pretvorila se u copy paste sa svjetskih internetskih stranica o stanju Dry cargo brodova što je svakako važno ali ne i jedino što utječe na cijenu ove dionice. Pozdrav NHF
Basilu molim ne pakovati !
Svatko od nas ima svoj stil i bit’ će vrlo teško postići nekakav jedinstveni način izlaganja informacija.
Bitno je da su informacije pravodobne i relevantne – svatko će ionako od njih uzeti ono što smatra važnim , a ostatak odbaciti.
U svakom slučaju ovo je puno bolje nego forumske teme pune navijanja tipa : “ide gore sigurno…….izlazim iz ove dionice………Upravu treba u zatvor……..” i sl.
NHF , too.
topik se definitivno razvodnio. svaka čast copy/paste informacijama no kad bi bile popraćene nekim komentarom onda bi možda i poticale na raspravu.
Baš me zanima posjećenost ovoga na LPLH i JDPL……….
Objavljeno pola sata kasnije a veća “gledanost”