Danas mi jadroplov prelazi polovicu portfelja sa ovako konstantnim dokupima…nema veze jos je nesto casha ostalo za uhvatiti samo dno…komentari na ova iskrcavanja iako ne bas po broju dionica velika?[smiley10]
Mislim da se ova “iskrcavanja” neće još dugo nastaviti. Tada će ti isti dokupljivati po većoj cijeni.
Neznam tko bi normalan odlucio izlazit iz ove dionice u ovo vrijeme kad je toliko pozornosti palo po brodarima i vec bi i corava baba znala pa i bez gatanja iz cikare kave, kakav rast slijedi ovim dionicama slijedece godine pa i uskoro vrlo brzo, nije uzalud potekla ona prica sa konferencije na Hvaru da Jdpl ide na 1000kn…
A sta se tice Atlantica takoder smatram da nitko sa manje od 1000000kn nece imati koristi o ulazenja u ovaj IPO i da ce uzalud vezati novce….[smiley8]
pozdrav
Evo i graf TIME CHARTERA US-Gulf ZA HANDY-E dnevna zarada
Baltic Exchange Handysize Index (BHSI)
Ovo je index kojeg tebate pratit,te brodove ima Jadroplov
Baltic Exchange Handymax Index
Baltic Exchange Handy Index
Baltic Exchange Supramax Index
Neznam tko bi normalan odlucio izlazit iz ove dionice u ovo vrijeme kad je toliko pozornosti palo po brodarima i vec bi i corava baba znala pa i bez gatanja iz cikare kave, kakav rast slijedi ovim dionicama slijedece godine pa i uskoro vrlo brzo, nije uzalud potekla ona prica sa konferencije na Hvaru da Jdpl ide na 1000kn…
A sta se tice Atlantica takoder smatram da nitko sa manje od 1000000kn nece imati koristi o ulazenja u ovaj IPO i da ce uzalud vezati novce….[smiley8]
pozdrav
veliki je guraju dolje da bi dokupili jeftinije prije FI izvjesca.Ja sam je kupio danas na 820 kn,ak bude isla jos dolje budem dokupio da smanjim ulaz,ak ode gore ja zadovoljan