JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vi kao da dozivate vraga! nemojte i ne morate, on sam dođe!

pivci su male bebe i poštenjačine prema ekipi iz tankerske!!! kaj ste tak kratkog pamčenja? kak su shebali male u tankerskoj, pa navukli mirovince u tpng, pa ih isto tako shebali, pa način i cijena po kojoj su preuzeli turisthotel….

i baš budu onda mali ovdje dobro prošli!!!??? moš mislit….

randopph, 05.08.2023. u 15:30

vi kao da dozivate vraga! nemojte i ne morate, on sam dođe!

pivci su male bebe i poštenjačine prema ekipi iz tankerske!!! kaj ste tak kratkog pamčenja? kak su shebali male u tankerskoj, pa navukli mirovince u tpng, pa ih isto tako shebali, pa način i cijena po kojoj su preuzeli turisthotel….

i baš budu onda mali ovdje dobro prošli!!!??? moš mislit….

Tako je , ako se ovi uhvate jdpl, ode sve o pm.

Dobit će i oni svoga šaranovića, ne prođe to nikad kako planiraš. Bilo bi dobro da se i atpl uključi pa neka bolji pobjedi…

https://more.slobodnadalmacija.hr/om/vijesti/dobit-pokriva-stare-dugove-jadroplov-sve-bolji-brodi-za-kraj-kolovoza-sazvana-glavna-skupstina-1312669

Mudar li je deda.

Jadroplov mu treba dignuti spomenik ispred zgrade.

Istina je, pa već se i govorilo da nam treba od 150 do 300 milijuna kuna novog kapitala kako bi se kompanija razvijala i mi o dokapitalizaciji dugo razmišljamo. Ali nećemo srljati dok ne nađemo pravi model ili investitore. Teško je govoriti o terminima, za sada ipak nije izvjesno da će to biti do kraja godine. Još nije pravi trenutak…

Jasno, samo iskazivanje interesa za ulaganje u “Jadroplov” ne znači još ništa konkretno, ali ohrabruje da zainteresiranih ima. A projekt prikupljanja kapitala tek treba kalibrirati na pravi način i u pravo vrijeme, pa će i zanimanje investitora biti veće.

Deda zna sta radi.

Tankerska mu nije opcija iz pouzdanih izvora.

diokidina, 07.08.2023. u 12:20

Istina je, pa već se i govorilo da nam treba od 150 do 300 milijuna kuna novog kapitala kako bi se kompanija razvijala i mi o dokapitalizaciji dugo razmišljamo. Ali nećemo srljati dok ne nađemo pravi model ili investitore. Teško je govoriti o terminima, za sada ipak nije izvjesno da će to biti do kraja godine. Još nije pravi trenutak…

Jasno, samo iskazivanje interesa za ulaganje u “Jadroplov” ne znači još ništa konkretno, ali ohrabruje da zainteresiranih ima. A projekt prikupljanja kapitala tek treba kalibrirati na pravi način i u pravo vrijeme, pa će i zanimanje investitora biti veće.

Deda zna sta radi.

Tankerska mu nije opcija iz pouzdanih izvora.

Dobro tempirano, tankerska svoje mantra a deda to sve lagano opovrgne. Dobra vijest, s obzirom da vozarine idu na bolje neće to deda dati pod jeftino izgleda.

Zadnjih mjesec dana Supramax index je narastao 50%.

A još nisu u profitu s takvim vozarinama. Koja tragedija.

Zadnjih mjesec dana vozarine su varirale, samo  supermax i handysize indexi su rasli.

kiroliza, 23.08.2023. u 23:21

A još nisu u profitu s takvim vozarinama. Koja tragedija.

👏🤣👍

Agram, Dunatov i Kopljar dolaze na skupštinu sutra.

Moja malenkost nece uspiti doci jer sam zapeo u Engleskoj, upravo saznao da mi je za sutra odgođen let.

Nose li kofer love ili onako dolaze? 😄😛

Deda utihnuo ispuhao se, osim loših vozarina ne spominje više niti struju. Pogodio je sa ovim plinašima i sa starim željezom kad bi sad se malo pokrenuo nakon ljetnih praznika gdje bi mu bio kraj…

New Report

Close