@Mudrijasu
Tebi je jedino bitan tvoj profit.
Preko 100mil kn dobiti proslu godinu nije malo.
2Q ce biti u dobrom plusu
Dokapitalizacije trenutno nema, bar za ovu godinu.
Nemas dionice te ne mozes sudjelovati na skupštini. Tako da ne znas situaciju.
Na slijedecoj skupštinu cu pitat zasto je receno da vozarine za dva nova LPG prva godina 13tis$,kad su vece.
Posebno mi je zadovoljstvo da osim nas koji imamo dionice ima i vas koji ih zelite.
I jos nesto @Mudrijasu kupi knjigu dionicara, ima jedan za koga svi znamo.
Kakve sve uvrede nisam dozivio na ovoj temi… a znalci su nam obecali “dobar plus u Q2”.
.
Tko se sada urotio protiv nas? Kad ce napokon taj preokret? Mora da “skrivaju dobit” – znalci kazu da brodovi mlate pare, ali se to iz nekog razloga ne vidi u FI.
Decki, koliki je ono P/E? Jel i dalje gledamo u retrovizor?
@mittko je morao napisati tri posta, nije u prva dva sve moglo stati.
Sad ce ekspert za rasuti teret i vozarine objasnit na osnovu niskih vozarina imaju toliko mali minus.
Ne mogu vidit njegov post, ali sam u iscekivanju.
Na ovim vozarinama su dobro ovo izgurali moram priznati. Ulpl ima tankere pa je još bolje prošao. Ovdje plin spasio i staro željezo čini se. Idemo dalje.
@mittko
Tvoje naslađivanje je gnjusno.
Vozarine su u ozujku bile 15750$,a u lipnju 9000$. Da se nastavio trend od ozujku bili bi u plusu.
Dionica je zabetonirana na ovim razinama do boljih vozarina.
Javim ti se poslije skupstine, jer ce biti noviteta.
Hoće li divku isplatit Ivica 🙄😀
2 tankera da uzme bilo bi posao stoljeća 💪😁 debelim slovima bi ga upisalo… Pa neće valjda biti prvi koji nije ništa ukrao, one prije smjenilo i to je to… 25 kn prodaja firme i nikom ništa samo te smjene, i kažeš ekipi jbga nije prošlo…
@mittko
Tvoje naslađivanje je gnjusno.
Vozarine su u ozujku bile 15750$,a u lipnju 9000$. Da se nastavio trend od ozujku bili bi u plusu.
Dionica je zabetonirana na ovim razinama do boljih vozarina.
Javim ti se poslije skupstine, jer ce biti noviteta.
Moje nasladjivanje je ustvari bas slatko 🙂 Jako me veseli ovo tvoje pjenusanje. Nakon silnih uvreda tebe i tvog pajde prema meni mogu se i ja sada valjda malo nasladjivati. Tvoj pajdo se smirio, prestao je vrijedjati, shvatio je da je bio u krivu… to postujem i nista mu ne zamjeram, svi mi ponekad znamo emotivno reagirati… dok ti sa druge strane, tebi izgleda nema spasa.
.
Ti u svakom svom postu imas neki biser pa tako i sada u ovom.
.
Parafraziram – “da su vozarine rasle bi i cijena dionice rasla”… E pa bravo… sjedi 5! Narodski bi na ovo rekli: “Da je baba muško”…
.
Ali vozarine nisu rasle, jel tako? Dapace, prepolovile su se. Upravo u tome i je cijela poanta, a ti to nikako da shvatis. Zato ti preporucam da se ostavis brodara, ovakvim postupanjem mozes samo izginuti.
Smanji samo malo doživljaje i upristoji se. Piši što želiš uostalom drugi neka filtriraju. Previše dociraš moram priznat.
Smanji samo malo doživljaje i upristoji se. Piši što želiš uostalom drugi neka filtriraju. Previše dociraš moram priznat.
Dečki, vi ste ovdje “mašili ceo fudbal”, zato mi se čini da malo dociranja nije naodmet.
Vozarine na minimumu i sad kreću jače prema gore.
I to bi trebalo slijediti nadalje kroz čak sljedećih par godina.
Tako da je vrijeme za kupovinu već pri kraju, ino brodari rastu već danima.
Još vatra tinja… Zanimljivo će biti kako će to deda odigrati za nas malecke. Možda bude jednom i pošteno nešto. Dobro da pivci ne kupuju oni znaju igru.