Pa kad im jedan brod van pogona.
Pa kad im jedan brod van pogona.
pa to samo govori kakvu upravu ima ova kompanija koja nije u stanju riješiti stvar 10 mjeseci…a i govori o tome u kakvom je stanju sama kompanija….koja očito nema od kuda namiriti štetu…a i postavlja se pitanje da li je uopće brod bio osiguran od odgovornosti…
sve u svemu…rasulo…
Rasulo je u svim državnim poduzećima. Dok je bilo što hrvatsko nema tu pomoći.
Brod za prijevoz sipkih tereta "Bene", iz flote splitskog "Jadroplova", već deset mjeseci je blokiran pred lukom Chittagong u Bangladešu, zbog pokvarenog tereta.
Vaš link …
Čudno parkirno mjesto, jer je u tom Chittagongu i najveće rezaliste starih brodova na svijetu.
Banana republika. Tko će odgovarati za buduće aktivacije tih jamstava? Smećedržava.
Nenad Boban, vlasnik 18.445 dionica je umro u rujnu ove godine a prije dva dana je taj covjek kojeg vise nema kupio 65 dionica JDPL.
Ljudi moji jeli ovo moguće!?
Pogledajte članak u slobodnoj Dalmaciji i stanje na moje dionice.
Možda to nije taj Boban?
Nenad Boban, vlasnik 18.445 dionica je umro u rujnu ove godine a prije dva dana je taj covjek kojeg vise nema kupio 65 dionica JDPL.
Mozda mu ostao otvoren nalog na bidu pa ga netko poklopio.
Misterija se i dalje nastavlja, dotični gospodin kupuje i dalje
Mozda mu ostao otvoren nalog na bidu pa ga netko poklopio.
[/quote]
račun isto tako može biti otvoren na jedno ime, a da trguje netko drugi, dok ga banka ne pozove da zatvori račun, može trgovati kome je god dostupan njegov račun, isto tako, koliko sam shvatio Ivka 7 trguje na babu, a da li je baba živa, to samo ona zna