To je iz 5.mjeseca info…onda kada se dionica tržila na 30 kn…a mnogi su ovdje drukali kako će na 50, 80 itd…
Nemam insajderske informacije iz firme ali barem što se tržišta tiče ide sve po planu.
http://ec.europa.eu/competition/state_aid/cases/273574/273574_1987374_126_2.pdf
Što se tiče zse, to kao da je jučer bilo. U svijetu nema tromije burze od zse. A ovdje nije naglasak na datumu nego na sadržaju, odnosno prognozi poslovanja str. 6 i tržišta str. 15
Pa…ne znam…onda po tebi pad s 30 na 15 je valjda zbog problema s plaćama i nelikvidnosti iz 2017….a rast zbog odobrenog plana će biti tamo krajem 2019.?
Sjajna budućnost nema šta…
Očekujem smanjenje temeljnog kapitala prije i pad nominale…a onda dokap po 10 kn…
Pa…ne znam…onda po tebi pad s 30 na 15 je valjda zbog problema s plaćama i nelikvidnosti iz 2017….a rast zbog odobrenog plana će biti tamo krajem 2019.?
Sjajna budućnost nema šta…
Očekujem smanjenje temeljnog kapitala prije i pad nominale…a onda dokap po 10 kn…
Dionica je kao i sve drugo na ovoj burzi posljednjih mjeseci bila talac Agrokora i Uljanika. A skakutati s dionice na dionicu i likovati što je tako je ne samo zlobno nego pokazuje i nedostatak nečeg puno elementarnijeg.
Ne ne….brkaš lončiće…zlobno je pisati da će nešto na 50 ili ne znam koliko kuna…a firma grca u dugovima i gleda prema državi da ju spašava ili da nađe kupca…a kupca nema.. a onda kad sa 30 padne na 15 kn….onda one koji su na to upozoravali nazivati zlobnima…je fer i korektno…agrokor i uljanik nemaju nikakve veze s jdpl
Ne ne….brkaš lončiće…zlobno je pisati da će nešto na 50 ili ne znam koliko kuna…a firma grca u dugovima i gleda prema državi da ju spašava ili da nađe kupca…a kupca nema.. a onda kad sa 30 padne na 15 kn….onda one koji su na to upozoravali nazivati zlobnima…je fer i korektno…agrokor i uljanik nemaju nikakve veze s jdpl
atpl i tpng još manje pa su im svejedno vrijednosti prepolovljene u istom razdoblju. kao i puno drugih dionica.
Jdpl se ne može ni izdaleka uspoređivat s Atpl i Tpng…kad su bile u pitanju plaće pomorcima na atpl i tpng?
Vlasnička struktura je skroz drugačija…a tamo ima i nešto imovine ako baš zagusti koja se može prodat…dok se na jdpl teško ima i za plaće…vrijednosti su pale zbog makroekonomskih pokazatelja…na brodarima općenito i neizvjesnosti oko trgovinskog rata…
Mah sa ovakvim prometima mozes je srušit sam na 5 kn, ako imaš 1-2.000 komada ili napucat nazad na 30-50 ako bi kupio toliko… tako da bilo kakvi komentari na ovakvim pozicijama i analize su apsolutno suvišne… nego iskoristiš priliku ako želiš
Brod za prijevoz sipkih tereta “Bene”, iz flote splitskog “Jadroplova”, već deset mjeseci je blokiran pred lukom Chittagong u Bangladešu, zbog pokvarenog tereta.
Vaš link …
Da bilo na pomorskoj veceri, pricali o tome, neznas tko pije a tko placa, ovaj iz jDPL kaze da je brod i dalje u najmu dok je teret u njemu??? Ono tko ce im to platiti ovi koji nece to preuzeti? Mozes misliti. A zato i je cijena jdpl tu di je u blatu, hbga
Da bilo na pomorskoj veceri, pricali o tome, neznas tko pije a tko placa, ovaj iz jDPL kaze da je brod i dalje u najmu dok je teret u njemu??? Ono tko ce im to platiti ovi koji nece to preuzeti? Mozes misliti. A zato i je cijena jdpl tu di je u blatu, hbga
bilo kako bilo, ovi se isto spremaju za vječna lovišta, ups . rezališta
40mil. –