Upumpavala se i ranije lova…pa ništa…dobili su zeleno svjetlo od Bruxelles da se mogu još zadužit uz garancije države, uz rasprodaju imovine…i sve to da bi kompanija nastavila raditi…po mogućnosti nove gubitke…
Govorimo o pukom preživljavanju…i sve što dobe…morat će kad tad vratiti…s kamatama…
Budući da je dokap sasvim izvjestan…a prije njega smanjenje temeljnog kapitala…zbog pokrivanja gubitaka…prije da će cijena na 20 kn nego na 40…to je meni u ovom trenutku realnije…
A što se tiče oporavka…da…cijene vozarina više nisu na minumumu…ali oporavak nije vidljiv u 1.kartalu jdpl….
A ne znam s čim će više išta i zaradit pa da se cijene vozarina i značajnije oporave…i ostanu na profitabilnim razibama…ukoliko krenu u rasprodaju imovine…
Zgrada koja se spominje…nije u cijelom vlasništvu jdpl…i o tome je već bilo riječi ba ovom forumu…
Svi zajedno samo lupetate bezveze ili onako kako bi vama odgovaralo.Šta bude bit će i to niko od nas nezna točno.
Znate li sto se dogadja s brodom Bene? Vidim da dugo se ne mice? Nemam dionice pa sam mozda preskocio kad se tu spominjalo, a vidim da uprava spominje samo manji problem s Splitom.
bilo ih je čak i na 38, čudni neki kupci, kupuju točno što ?
purCO, a daj mi reci šta drugi kupuju uopće na ZSE????
mislim naviše je zaradio onaj koji nije ništa kupovao, čak ni valamar jučer,danas, a bome ni od početka godine
iako ..beš takvo tržište gdje za 10-20k kn možeš dionicu srušit ili dignuti +/-15%
osobno recimo kupujem dividende, u ovoj godini nisam kupio ništa u problemima, malo Vira i IPKK čisto rekreacije radi, ostale sve dividendne, osim JNFA, koji me razočarao zahvaljujući politici
Znate li sto se dogadja s brodom Bene? Vidim da dugo se ne mice? Nemam dionice pa sam mozda preskocio kad se tu spominjalo, a vidim da uprava spominje samo manji problem s Splitom.
Jedan brod im je zaustavljen ima koji mjesec u nekoj livoj drzavi, roba na tom brodu mislim da je uglavnom propala za sta ce trebat platit stetu, a brod ce trebat sudski oslobodit, a s obzirom da se radi o livoj drzavi ne znaju ni sami sta ce bit s tim ni kad.
osobno recimo kupujem dividende, u ovoj godini nisam kupio ništa u problemima, malo Vira i IPKK čisto rekreacije radi, ostale sve dividendne, osim JNFA, koji me razočarao zahvaljujući politici
A glavno samo da nisi dividendne od todexa
purCO, a daj mi reci šta drugi kupuju uopće na ZSE????
mislim naviše je zaradio onaj koji nije ništa kupovao, čak ni valamar jučer,danas, a bome ni od početka godine
iako ..beš takvo tržište gdje za 10-20k kn možeš dionicu srušit ili dignuti +/-15%
da ju je dignuo neko s 20k za 15%…onda ne bi bilo beš takvo tržište…već…šta je ovo…jel netko nešto zna…krenulo je…neće bit više po 30…itd…