Ovo na gledalici mi nije jasno.
Bid na 27 kn, ask na 27 kn, a nema transakcije…hmmm
Ovo na gledalici mi nije jasno.
Bid na 27 kn, ask na 27 kn, a nema transakcije…hmmm
Ovaj novi sistem ko je uveo i odobrio nije normalan…
Ovo je smijesno..
Apropo jdpl….ja sam sretan dok god ima ispod 30….
…uvijek ista priča…pametni skupljaju na niskoj cjeni…a prodaju kad naraste preko 50%…tako je to na malo likvidnim dionicama….moja prognoza je do kraja mjeseca opet preko 45 kn…to je samo prognoza nije nagovor na kupnju posjedujem određenu količinu jdpl-a….sretno svim dioničarima…
…iskreno nisam očekivao da čišćenje počne već danas ujutro…ali izgleda da će se danas pomesti sve do 36 kuna..a i nema baš puno toga…..
…uvijek ista priča…pametni skupljaju na niskoj cjeni…a prodaju kad naraste preko 50%…tako je to na malo likvidnim dionicama….moja prognoza je do kraja mjeseca opet preko 45 kn…to je samo prognoza nije nagovor na kupnju posjedujem određenu količinu jdpl-a….sretno svim dioničarima…
Ja neću prodati ispod 100% zarade sigurno (vec sam mogao, ali nisam i ko im je kriv sta su je zatukli na ove razine pa mozes uprosjeciti u svakom trenutku na bagatelu), a mozda ni tada, nego tek za koju godinu,a ako padne na 2, 5 ili 10 kn kupovati cu isto, a na visim cijenama cu vidjeti ovisi o situaciji, mozda cu nesto i na visim kupovati na odredjenim točkama..Doduse mojih 100% je relativno lako postici, a i mi mali baratamo s malim kolicinama tako da nije nesto…
Koš ovakvih stvari iskustvo mi je takvo da,ako ovo nije patka,sve vodi rastu cijene. Ronaldinho, kojeg brodara u USA pratis ? 🙂
….znam da je tnpl prije nekoliko god. bila zaint. za jdpl. Da li je to jos tako? Jer,ako jest,ovdje ce se trljati ruke..
…bdi raste lagano ali sigurno…30-40 % veče vozarine nego u isto vrijeme prošle godine +moguća prodaja…ili dokap..kako god…sve upućuje na opravak i daleko bolje poslovne rezultate…očekujem da će već i ovakav jdpl bez dokapa do kraja godine poslovati pozitivno… a samim tim i interes za jdpl je veči….
Danas bi Capeovi mogli jače povući…a samim time i bdi….baš se pitam hoće li se danas čistit sve do 37 kuna…dinamika kupovine proteklih dana sugerira da bi to mogao biti današnji razvoj situacije…???