@ kolega lovas
Ja sam čistio kada nitko nije htio…sada prešuptam vama..imam dovoljnu količinu i sa njom sam zadovoljan…
Bid je nebitan i koliko ima dionica.
Bitno je da pomalo ljudi počinju prepoznavati da se brodski sektor oporavlja što čemo i vidjeti popodne kada iziđu nove vozarine…a uz to ovdje je zanimljivo i to što firma treba pod mus ići u privatizaciju…i eto dobitne kombinacije..win win
Neće bit nikakve blokade, novi nalozi na ask izlaze non-stop.. Trenutno je teško zadržat se iznad 50 kuna.. Jedino ako se BDI popodne brutalno zazeleni, onda cijena dođe do 52 kune
to je to od rasta, vijest je odrađena, ide povratak na 45 kn
Jesi to vidio u kugli ili onako odokativno..
upalim gledalicu…vidim da ekipica koja izlazi iz jdpl dobro trlja ruke prodavajući pojedincima svoje dionice na razinama 49-50 kn…
jasno da dvojac diokidina-bear dolijeva ulje na vatru…
što je udarna vijest? da će Marić i ekipa ovaj tjedan razmatrati što napraviti s jdpl?
i skok cijene od 10%…vau…
prije bilo kakve odluke ide reality check…objava rezultata…a onda cijena ide 10-15% u rikverc…i to oni koji prodaju dobro znaju…
ja vidim da top 10 kupuje, a ne prodaje….
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=JDPL-R-A
a vidim da se i BDI indeksi poprilicno zelene….
http://www.dryships.com/pages/report.php
Jesi to vidio u kugli ili onako odokativno..
[/quote]
ma svako piše što mu odgovara…, cijena se već i prije ovih vijesti penjala do 52kn…, sada kada ove informacije zaista predstavljaju “ozbiljnu” podlogu za špekulacije (a to je u ovom slučaju opravdano) nema zapreke za gore…, donja zapreka (potpora) je ovim već zagarantirana…, dakle, odgovor avax-u, ide ovo prije prema 54 ne prema 45…
Ove vijesti mogu unijeti malo živosti u trgovanju, ali ocekivati neki drastican skok, npr na tu nominalu bilo bi malo neozbiljno. Bez obzira sto se restrukturiranjem mogu popraviti stvari u trvrci, pogotovo u pogledu troškova poslovanja, najvažnjiji ce pokazatelj biti stanje vozarina na svjetskom tržištu. A za to bi trebalo imati kristalnu kuglu.
U drugom krugu ide jdpl..
Pozdrav svim dusebriznicima sa foruma
Prepoznat ce se… ..
Ovaj na asku na 40 ne boji se da mu nalog ostane izložen do trgovanja, da mu npr u zadnji čas pukne internet pa ga ne uspije povući??