JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Valjda zna bolje od 6 i 7 koji kupuju.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ovdje jeuz ocekivani rast vozarina moguca i prodaja,sto je je je jedna specif.situacija

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nakon pola godine kašnjenja, restrukturiranje Jadroplova

A BALVANA!!! :) :) :)

Program uprave Jadroplova za restrukturiranje tog splitskog brodara konačno je, kako doznajemo, od resornog Ministarstva mora, prometa i infrastrukture dobio odobrenje.

Mene zanima samo hoće li ovi bježati s ask ili će stavljat nove naloge i probat kao štopat. Mislim da im nema smisla gubit dionice bezveze, bolje pustit nek’ ide dokle ide.. :-))

Ekipa vidite ovaj podatak:

EPS= -100,15 kn

Nominalna vrijednost dionice tako je s 360 skliznula na 110 kuna. Time je stvoren teren za veći interes potencijalnih ulagača.
U međuvremenu popravlja se stanje na svjetskom tržištu, pa i tvrtka posljednjih pola godine uspijeva urednije podmirivati troškove poslovanja, što bi, nadaju se u državnoj administraciji, moglo povećati interes ulagača

http://www.cerp.hr/default.aspx?id=5485

Izvješće o provedenom postupku javnog nadmetanja za kupnju dionica i poslovnih udjela društava 28.12.2016.

U gornjem linku je izvješće po kojem se vidi da sve tvrtke koje su od strane CERPA išle na javno nadmetanje da su išle po nominalnoj cijeni.
Dakle nije bezveze smanjena nominalna vrijednost kako bi se povećao interes zainteresiranih ulagača što se vidi i iz priloženog linka da će i jdpl ići na javno nadmetanje po nominalnoj vrijednosti.
E pa pročitajte još jednom link kome nije jasno.

A BALVANA!!! :) :) :)

@BearG
Najverovatnije na javnom nadmetanju će ići po nominalna cijena,koja je ujedno i najmanja cijena,odnosno “početna” cijena.

Znači 110 kn. Ajde, valjda će nekome biti zanimljivo. Ipak je to samo oko pola booka. Većem igraču koji ima plan i viziju to je kikiriki.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ako ste toliko sigurni da će ići po 110,00 zašto ne očistite ask do 60, 00 kn,
imate nekih 2000 kom, pa ajd udrite i uduplajte uloženo

Na bidu do 40kn preko 7000kom.☺

New Report

Close