JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na drys-u , ili je ovo neka greška , ili ipak točno, ali premarket izgleda +737% !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ok.. Hvala na odgovoru… Zasto stojo plus 710%…
Iako ne pratim drys niti ga imam..
Imam dsx i nm.. I jdpl naravno..
Interesira me ovih 710% u plusu… Zasto?

A BALVANA!!! :) :) :)

Pa zadnja cijena od petka je 1$, a danas kreće otvaranje sa 7-8 $. Pa to i jest rast od 700-800%.

na drys-u , ili je ovo neka greška , ili ipak točno, ali premarket izgleda +737% !

reverse stock split, inače jako lijepo izgleda +797% 😛

http://www.streetinsider.com/Corporate+News/DryShips+(DRYS)+Plans+1-for-8+Reverse+Stock+Split/12438750.html

Reverse split vjerojatno.

"Only dead fish swim with the stream"

Pa i nm i dsx su lijepo povukli od nove godine..
A ovo sa drysom mi je enigma..
Znam samo da je napravljeno nekoliko reverse stock splitova… Drugo nisam pratio pa ako tko zna koji je razlog ovo rastu od sad vec 730%…neka napise..
Hvala

Gdje se moze procitati da je reverse stock split na drysu… A i drugi brodari otvaraju u premarketu sa velikim plusom.. Kao i prosli petak…

Medo prvi clanak na recent news na tvojoj stranici:

Splits Calendar: DryShips splits before market open today (1:8 ratio) Briefing.com07:03am EST

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Evo ovdje
http://www.streetinsider.com/Corporate+News/DryShips+(DRYS)+Plans+1-for-8+Reverse+Stock+Split/12438750.html

I ja se nadam da će JDPl pravim putem.. Predsjadnik Kovačić je rekao zadnji put u intervjuu da očekuje napokon pozitivno poslovanje u prvom kvartalu 2017 godine.. Kakve su oni to ugovore potpisali s ovakvim vozarinama na tržištu ja ne znam, ili su dobro dobro smanjili troškove.. Znači li to onda da oni stvarno očekuju dobar oporavak tržišta koji će im uz restrukturiranje firme obezbjedit mirniji san..

Vama gore hvala na odgovoru za drys..
Isto tako moze neka analiza zasto je NM narastao skoro 70% i dsx 35% ..
Imam obadvine dionice i interesira me vase vidjenje.. Meni je sve jasno..
Mkze neki argumentirani odgovor

Vidiš kako je lako neke navući – DRYS će porasti 700%, a zapravo će biti u debelom minusu sa cijenom od 7 USD, budući da se mijenja 1:8!

Stalno nešto pokušavaju, ali ne znam da li će im biti spasa.
Nadam se da naš JDPL neće ići ovim putem.

Ja ne znam kako cijela uprava DRYS-a nije na antidepresivima, sta god napravili, burza ih kazni. Cijena u petak 1 USD, reverse split 1:8, i evo dionice sada na 6 USD umjesto 8 USD. Ovo je gore od hiperinflacije zimbabveanskog dolara sa silnim štampanje nula.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

New Report

Close