JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

podrška techmanu, jedinom objektivnom komentatoru na ovoj temi!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

@belupo
Ha,ha,ha,…

nemamo još nikakakv komentar….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Podrška Belupu…Jedinom objektivnom korisniku ovog foruma….Izdrži…Sve će biti u redu…

A BALVANA!!! :) :) :)

Belupo htio sam ti samo dati podršku da izdrzis…Izdrži…Možeš ti to…Prevazidi sve prepreke i poteškoće..
Nedaj se…Budi jak…Budi svoj…Budi ono što jesi…Budi ti…Jer u tom je tvoja snaga…Sve će izaći na dobro…Ništa se ne brini…Nemoj slučajno sad odustati i pokleknuti kada si pred ciljem..
Tvoje ime je znakovito…Pobjedi ga

Ima li iti jedna dionica o kojoj belupo piše u pozitivi, pun hvale i dobrih očekivanja u budućnosti?? Ako mi, koji smo unutra sa minusom ne kukamo previše i svjesni smo koliko firma lose stoji, zašto se netko drugi misli i brine o tuđem kapitalu..

Evo kolega prognostik je na atpl napisao da bi trebalo po tehničkoj analizi atpl ići na 140!
Što reći na to?
dovoljno je samo pogledati nagoge na kupnji na atpl i na jdpl….
Pa tko to nebi pazario atpl na 140 ili jdpl na 30…ili kako je on rekao manje…pa mete se ovdje sve na 40…a neće na 30..
Nego još nas mjesec dana čeka do kineske nove godine..
Šta neki misle kupovati tek za mjesec dana kad bdi krene oštor gore …tradicionalno…
Šta nebi bilo pametnije malo ranije krenuti u shoping prije svih..
Naravno da je ovo samo moje razmišljanje i da ovo nipošto nije nagovor na kupnju bilo kojih dionica a pogotovo jdpl i atpl.
Naravno da imam i jdpl i atpl…i ovo je samo moj stav koji nemora nužno biti točan…ali gledajući u zadnje vrijeme moj stav se pokazao dobrim..

Kupaca ima,ali prodavaca nema.Trebat ce slijedecu godinu podignuti ljestvicu.

ovaj diokikinda već 1mj priča o bajkama i toliko spama
portal jadroplova da nema šanse da poraste.
dug je preko 2miljarde kuna, a on priča bajke

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

Svima želim puno sreće kod JDPL u 2017, stvarno će nam trebati..

Znaci ovih slijedecih 3 tjedna ako se ista jos moze uhvatiti manje idem u shoping… Nakon toga i uz ras vozarina ocekujem eksploziju na brodskom marketu..
Mozda ne onakvu prije 10-11 godina… Ali logika mi govori jos jedna losa godina za brodare i svi ce bankrotirati..
A kako se 90% svjetske trgovine odvija morem to bi znacilo krah svjetske trgovine i bankrot svega i svaceg… Nuklearni rat da se tako izrazim za ekonomiju…
Oporavak ce biti brzi nego neki misle ili se nadaju..
Vidim da je vecina raspolozena i uvjerena u suprotno..
To mi jos vise govori da idem kontra vecine..
Ove dionice se kupuju pred bankrotom… A to je upravo sad…
Sretna nova godina i dobro dosli u godinu u kojoj ce se najveci novci na zse zaraditi na brodarima…

Znaci ovih slijedecih 3 tjedna ako se ista jos moze uhvatiti manje idem u shoping… Nakon toga i uz ras vozarina ocekujem eksploziju na brodskom marketu..
Mozda ne onakvu prije 10-11 godina… Ali logika mi govori jos jedna losa godina za brodare i svi ce bankrotirati..
A kako se 90% svjetske trgovine odvija morem to bi znacilo krah svjetske trgovine i bankrot svega i svaceg… Nuklearni rat da se tako izrazim za ekonomiju…
Oporavak ce biti brzi nego neki misle ili se nadaju..
Vidim da je vecina raspolozena i uvjerena u suprotno..
To mi jos vise govori da idem kontra vecine..
Ove dionice se kupuju pred bankrotom… A to je upravo sad…
Sretna nova godina i dobro dosli u godinu u kojoj ce se najveci novci na zse zaraditi na brodarima…

Iz tvojih usta u Božje uši!

New Report

Close