JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Država si vjerojatno neće sama pucati u nogu? Ona je većinski vlasnik. Ne kažem da ne može, al vjerojatno neće.

Ne može proći model Badela jer zasad postoje pravna i stvarna ograničenja, što ne znači da neće moći ukoliko se nastave negativni trendovi i društvo nastavi uništavati kapital ovim stopama kako je to bilo unazad dvije godine. Dio odgovornosti leži na upravi (prilagodba uvjetima na tržištu i snižavanje troškova poslovanja), a dio na okolnostima (vozarine) na koje nisu, osim marginalno, mogli utjecati. E sad, stvar je procjene i budućih kretanja vozarina (odnosno stvarnih kretanja) hoće li se jednom doista i dogoditi takva situacija.

Nije intencija države i tog plana da proda firmu u ovakvom stanju, nego da je oporavi i onda je proda, u boljem stanju. Poslovno i financijski donekle konsolidiranu.

Očito su sve opcije otvorene, al nisu sve jednako izgledne.

http://www.dryships.com/pages/report.php

http://www.dryships.com/pages/report.php

Nisam davno bio na ovom topicu Vidim isti igrači, nada frca na svec strane i samo što nismo uzletjeli. Evo vam pa malo analizirajte.

Čestit Božić!

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

@Techman
Drago mi je da si se vratio na forum,ali iz samo jednog razloga.

@ diokinida

Kojeg? Da nerviram pojedince :-)? Ma nisam se vratio već sam stavio analizu mojih vikinga koja je interesantna i možda nekom pomogne.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

hvala, kolega, ali ni tim vikinzima rogovi baš nisu nešto za ulaganje!

…Kojeg? Da nerviram pojedince :-)?

Ankice jeste bili u Piranu na Adventu te da li ste uredili nokat na malom prstu?

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@Techman
Nisam mislio nista osobno.Vec, kad se pojavis na formu, dionice Jadroplova krenu progresivno rasti.

Neki nikako da shvate da smo na početku bull marketa što se tiče brodara

A BALVANA!!! :) :) :)

Firma je u ne zavidnom stanju, a cijena raste ma što mi o njoj mislili.. Trenutno me zanima samo hoće li plan restrukturiranja dobit zeleno svjetlo iz EU i da se uspije preživit do boljih dana za cijeli sektor..

@Techman
Cim se ti pojavis cijena ide prema gore.

New Report

Close