JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Diokinida
Bravo…i sam Kova…direktor je vlasnik dionica i evo dobili smo potvrdu da će danas mn oge stvari biti jasnije..
Svakako poslušajte od Od 21:15 do 24:50. minute…
I gotovo sam siguran da ćete onda puno toga shvatiti..

A BALVANA!!! :) :) :)

Ovaj plan je formalnost, i sama državna tajnica kaže da će ga proslijedit u europsku komisiju, te da vjeruje da će Jadroplov i dalje ploviti.
Direktor Kovačević na kraju razgovora kaže da će Jadroplov uskoro poslovati na pozitivnoj nuli odnosno da će početi zarađivati.

Normalno da je…ali mnogu pričaju o bankrotu a veze nemaju…neka poslušaju ovo pa će im mnoge stvari biti jasnije…

Ovo Što je direktor rekao da će jdpl za mjesec dana početi zarađivati mi se čini najbitnijim…

Najbitnije od svega je da firma preživi i ne ode u stečaj.. Kulaš iz ATPL je rekao da je 2017 godina stabiliziranja tržišta i poslovanja, a 2018 je prava godina oporavka.. Naravno sve je moguće, pa tako i taj scenarij je možda pogrešan.. Ali naravno oni su ipak upućeniji u te stvari od svih nas..
Usput zna li itko kad će se znat nešto vezano uz sastanak u ministarstvu danas??

http://www.dryships.com/pages/report.php

Supre i dalje u plusu…pa kad ce tpo crvenilo više
10164

+41

Nije neki veliki plus, al opet ok je.. Ništa dok psihološki efekt ne uhvati maha, a tomu mora ić u prilog kompletna slika BDI-a koja baš sad i ne zadovoljava..

Vidiš mene ne zanima hoće li biti dokap ili neće, bitno mi je da firma ne ode u stečaj.. A imam vremena čekat neku bolju budućnost u samom sektoru, jer sam na burzi pa tako i u JDPL s lovom koja mi ne treba za životne potrebe.. A mogu se i još krcat ali neću jer mi je dosta i ovo

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prva-presuda-nakon-16-godina-direktori-jadroplova-oslobodjeni-optuzbe-za-lazirane-odstetne-zahtjeve–/937729.aspx
Ovakvi slični I dalje vode kompaniju. Čemu se nadate? Država većinski vlasnik a uhljebi u upravi, ima li uopće ubojitije kombinacije za neku firmu?

“Vlastite tvrtke im propadaju, a trebali bi spašavati Jadroplov”

meni se čini da će ovo zasvršiti kao i badel ili nešto slično, ma što mi danas, jučer ili prethodno pisali. slično se pisalo pred privatizaciju Badela pa vidimo juče što se desilo. nisam optimista, nažalost.

dan je pametniji od noći!

Na radio Split upravo zavrsio telefonski razgovor novinara Marinkovica sa direktorom Kovacicem.☺

New Report

Close