JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zato sam i koristio rijec moguce .ali nikad ne znas sa ovima u jadroplovu.mozda se ekipa konacno odlucila…

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@banana,pa nije to pjaca

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Zato sam i koristio rijec moguce .ali nikad ne znas sa ovima u jadroplovu.mozda se ekipa konacno odlucila…

neće tu biti nikakve privatizacije…nema ekipa u jadroplovu o čemu odlučivat…kada je u 70% vlasništvu države…Marić je sada odgovoran za ono što će se dogoditi sa 70% jadroplova…
Marić je za sada najavio samo kako će se prodavati oni udjeli gdje država ima nekoliko posto…poznavajući ga neće prepustiti ništa slučaju i provest će se jedno dubinsko snimanje jdpl…kao i uzeti u obzir stanje na tržištu u tom sektoru…i budite sigurni da se ovdje ništa preko neće odlučivati….
a i da postoji ponuda…neće se samo tako prihvatiti…a i ne znam koliko bi to izdašna ponuda za poduzeće kakvo je jadroplov trebala biti da namiri apetit diokidine i beara…jer po njima, nakon kineske n.g. odu vozarine na 20k $…

Skok cape_ova .za pocetak.

I RIZO je imao smanjenje temeljnog kapitala, pa se kao pisalo priprema za privatizaciju i do današnjeg dana ni P od privatizacije.. Možda je ovdje nešto drugo jer ako netko uzme JDPL može se i maknut od core bussinesa.. Al što će na to reć pusti sindikati i pomorci.. Vidit ćemo kažu na proljeće.. :-))

http://www.dryships.com/pages/report.php

Supramax presao granicu 10.000$.☺

Ma nike to se tebi vini… :)..
Navlacis ljude bezveze 🙂

A BALVANA!!! :) :) :)

Neki slabašan promet ovdje…već neko vrijeme…dečki jel ponestalo keša? Ili ga čuvate za niže razine?

@marcipan
Imam dovoljno kesa da pokupim ask do 60.☺

supre +0.9% 10099

A BALVANA!!! :) :) :)

http://www.seebiz.eu/maric-ostvarit-cemo-plan-i-od-prodaje-drzavne-imovine-ostvariti-najmanje-14-milijarde-kuna/ar-147252/

New Report

Close