Zato sam i koristio rijec moguce .ali nikad ne znas sa ovima u jadroplovu.mozda se ekipa konacno odlucila…
@banana,pa nije to pjaca
Zato sam i koristio rijec moguce .ali nikad ne znas sa ovima u jadroplovu.mozda se ekipa konacno odlucila…
neće tu biti nikakve privatizacije…nema ekipa u jadroplovu o čemu odlučivat…kada je u 70% vlasništvu države…Marić je sada odgovoran za ono što će se dogoditi sa 70% jadroplova…
Marić je za sada najavio samo kako će se prodavati oni udjeli gdje država ima nekoliko posto…poznavajući ga neće prepustiti ništa slučaju i provest će se jedno dubinsko snimanje jdpl…kao i uzeti u obzir stanje na tržištu u tom sektoru…i budite sigurni da se ovdje ništa preko neće odlučivati….
a i da postoji ponuda…neće se samo tako prihvatiti…a i ne znam koliko bi to izdašna ponuda za poduzeće kakvo je jadroplov trebala biti da namiri apetit diokidine i beara…jer po njima, nakon kineske n.g. odu vozarine na 20k $…
Skok cape_ova .za pocetak.
I RIZO je imao smanjenje temeljnog kapitala, pa se kao pisalo priprema za privatizaciju i do današnjeg dana ni P od privatizacije.. Možda je ovdje nešto drugo jer ako netko uzme JDPL može se i maknut od core bussinesa.. Al što će na to reć pusti sindikati i pomorci.. Vidit ćemo kažu na proljeće.. :-))
Ma nike to se tebi vini… :)..
Navlacis ljude bezveze 🙂
@marcipan
Imam dovoljno kesa da pokupim ask do 60.☺
supre +0.9% 10099