JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja i dalje ne kuzim sta je tu lose… Cak dapace ovo je odlicno… Uz oporavak vozarina… Taman ce krenuti u privatizaciju te kako su i sami rekli postici sto bolju cijenu..
Za mene je ovo izvrsno….da ne kazem fenomenalno…
Ali svatko ima pravo tumaciti kako ga volja…
Prije nekoliko mjeseci ste govorili da ce atpl u bankrot…. Danas je sasvim druga prica… A i cijena je drugacija..
Ista stvar ce biti i sa jdpl… Iako se jdpl naravno nemoze usporedivati sa atpl..
Ja sam bio optimistican i dalje sam za atpl….. Sto se tice jdpl nevjerujem da bi se kupovalo sve sto se ponudi na skrbnicke racune….
Sve u svoje vrijeme… Svatko neka sa svojom lovom radi sto ga volja zar ne…
I ja sam bio hudala kad sam prije par godine kupovao zvzd na 2700-3000….a da nw govorim o drugim…
Brodare sam ponovo poceo kupovati pocetkom ove godine… I dalje cu nastaviti… S tim da sam najzastupljeniji u atpl… Zatim jdpl… A iz ulpl sam skoro pa skroz izasao…. Sto ne znaci da se necu vratiti..
Neka samo vozarine nastave sa rastom svaki dan kao do sad…
Supramax index koji je najvazniji za jdpl je jako dobro potegnuo… I rastw svaki dan…. To je ono sto je vazno… Po meni ako do sad nitko od nasih brodara nine bankrotirao i nece… A to znaci da su prezivjeli i zato im cijena i je gdje je…
No otom potom… Neka onaj tko misli da je dobro vrijeme ulagati u brodare neka ulaze… Onaj tko misli da nije neka ne ulaze..
Na burzi i dionicama je najvazniji od svega tajming ulaska i izlaska iz odredene pozicije..
Sve ostalo od tehnickih.. Fundamentalnih i forumskih analiza su totalno nebitne…
Dakle samo kedna stvar… TAJMING JE SVE.
Ako sam ista naucio u svojih 12,5 godina na burzi onda je to dedinitivno da je tajming sve… Ali doslovno

A BALVANA!!! :) :) :)

A sad jeli nesto kupljeno na 250 ili 350…sto ce kroz nekoliko godina vrijwditi 2000-2500 je sasvim nebitni zar ne?

http://www.dryships.com/pages/report.php

05th December 2016

Baltic Dry Index (BDI) -2 1196

Panamax i Supramax u zeleno.

To te ja pitam… Za jdpl su jedino vazne supramax vozarine…. A nikad nisu rasle. Ovoliko u ovo daba godine.. Zadnjih 9 godina…
Kao sto sam rekao neki ce gledati dok supre. Budu po 15000 usd po danu a. Poceti kupovati kad budu 20000

kolega , vrlo bitan BHSI

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

….. trenutno na 543 , i kako stoje stvari, otvoren mu je put na 700….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Panamaxi dosta brže rastu u odnosu na Supre.. Nadam se da će Supre uskoro rasti 100-200 $ po danu i da će se taj rast prestat ignorirat.. Dajem glavu kad bi vozarine Panamaxa i Supramaxa sutra otisle u crveno da bi se odma tuklo po bidu.. Uvjeren sam

Cek nakon 50 dana zelenila jedan dan u crveno nista ne znaci… Pa ako ce netko prodat na osnovu toga onda mu je bolje da prodaje kad su zelene vozarine… Recimo danas ima bida… A i bolje da se rijesimo takvih

Cek nakon 50 dana zelenila jedan dan u crveno nista ne znaci… Pa ako ce netko prodat na osnovu toga onda mu je bolje da prodaje kad su zelene vozarine… Recimo danas ima bida… A i bolje da se rijesimo takvih

Ne prodaje taj radi toga da proda nego da pokuša pokrenit strah ili neku mini lavinu kako bi možda uspio i dokupit jos ukoliko želi..

https://www.google.hr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://finance.yahoo.com/quotes/DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM&ved=0ahUKEwjx9uzBqd3QAhXoA5oKHbtPCPwQFggeMAM&usg=AFQjCNGiPOAlI5WVzsJKOltRt5_r6Di6hQ

@diokidina
nema potrebe da stavljaš te linkove…koga interesira zna sam ih pronaći..
Čak netrebate više ni vozarine stavljati…koga interesira sam će pogledati…tamo kad vozarine budu preko 20000-25000 usd per day onda ih postajte…da se ljudi malo iznenade…
Pustite i nemojte nikog uvjeravati u ništa…svatko neka kupuje i neka radi sa svojom lovom što želi..

New Report

Close