JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

6.
BOBAN NENAD (24976773823)
13.634 +134

Gledajući konfiguraciju kupnje i prodaje, jasno je da neko manevrira, i želi se još nakrcati na ovim cijenama.

Netko zamahnuo po bidu ko da nema sutra…sta se desilo?
Dali netko zna nešto što mi neznamo?

A BALVANA!!! :) :) :)

@Bear G
Idemo u suprotnom smjeru.

I ovaj kasnije digne dionicu s 50 komada.. haha kakvo smo plitko tržište

pa pusti toga sa 50…činjenica je da sve sza se stavi na 35-37…se proda po asku…????šta se dešava?? Pitam ja vas?…može nekakav odgovor???Dali ona priča drži vodu???

Ako misliš na priču o privatizaciji mislim da to ne drži vodu do malo konkretnijeg oporavka, jedino ako nije riječ o pogodovanju nekome a to je kod nas učestala pojava.. Iako ne znam koliko drži vodu priča ministra Marića da prvo idu u prodaju udjeli manji od 10%, jer tamo će vjerovatno dosta malo toga prodat a kamate stižu na naplatu tako da će morat u idućoj godini ubacit i neku firmu gdje imaju i veće udjele..

To ćemo tek vidjeti…što će oni i po koliko…i oće li uopće….vozarine su upp….to je jedino važno za početak…mnogi se spremaju kupovati brodare u prvi mjesec netom prije kineske nove godine kada tradicionalno rastu vozarine…ove godine tj. prije nove godine predviđam suprotno nego je to bilo kroz dosadašnje godine…jer koliko god to nekom smješno bilo oporavak je počeo…

Inače što bi se desilo ovdje kad bi gops. Bilbija Igor počeo pojačavati svoju poziciju u jdpl…a kao što znamo odavno je u top 10…sumnjam da ga zadovoljava ova količina…a kupovao je jdpl za puno više od 100 kuna

Kad bi on počeo kupovati mislim da bi za njim nastao stampedo da se kao nešto “jeftino” i uhvati.. Ali to sam govorio, on kupuje ATPL dugoročno zbog oporavka tržišta i sektora i možda njegovo ne ulaženje u JDPL pokazuje njegovu samu vjeru u firmu i njen opstanak.. Vjerovatno ne želi bacat novac u vjetar, a od ovoga što ima ako šta bude dobro bude.. To je onako moje razmišljanje

Pa ako misli da neće ništa biti zašto ne zađe ili zašto do sad nije izašao…imao je priliku više puta izaći po troduplo većoj cijeni nego sad….to ćemo tek vidjeti što Bilbija planira sa svojim udjelom u JDPL

Sutra u Jutarnjem listu, Goran Marić o prodaji državnih tvrtki sa većim udjelom od 10%,…

New Report

Close