JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@milano
Daj pogledaj povjest trgovanja, te vidi koliko se protrgovano po tim cijenama.
Ja osobno ne bih kupovao ni po 5kn sa malim vozarinama,a sada sa ovim vozarinama dao bih i 40 do 50. Ali ako mogu kupovat povoljnije…

Danas čitamo u par medija da je tokom slaganja proračuna odlučeno kako nema prodaje firmi u državnom vlasništvu u 2017 godini.. Znači ovdje se nastavlja preživljavanje do daljnjeg, sreća pa se vozarine polako popravljaju.. Neki su govorili da će nas neke vijesti iznenadit što se tiče JDPL i jos jedne firme, vjerovatno nista od toga.. Ja sam sumnjao od početka, sve je to rekla kazala, toga smo se naslušali dosta puta i na drugim dionicama

@brux
HDZ je na vlasti,sve je moguce.Ako ne bude prodaja bit ce dokapitalizacija.Iako sam misljenja da ce vladajuci prodat.
Uprava Jadroplova je sa konzultanskom tvtkom izradila plan sanacije,te prije koji dan poslala u Zagreb na odobrenje Ministarstvu pomorstva,promet i veza na odobrenje,te ce nadlezni poslati u Bruxelles.

Sanacija je sanacija, a prodaja je prodaja.. A što ako nije dobar plan pa Bruxelles kaže da ne može, ajmo cijena ćuć dole..

@brux
Samo me interesira hoce li mediji objaviti da je Bruxelles odobrio plan sanacije,kao sto su objavili da ga nisu izradili.☺

Jutros krenulo podizanje i uklanjanje naloga s bida!

Što to znači?

@brux
Sto ako Bruxelles odobri plan?!Presle bi orag od 50,Sada mozemo sto ako,…

panamax index +2.9% 11688
supramax index +0.4% 9534
-:))))))

panamax index +327
supramax index +41

http://www.dryships.com/pages/report.php

30 November 2016

Baltic Dry Index (BDI) +2 1204
Rates

@joka14

Zna on dobro sto je povoljan dokup.Ali ne samo on.
Ti da imas par stotina tisuca kuna,ne mozes kupit dionice Jadroplova,ako ne podignes podosta cijenu.Mogao si se uvjerit danas,kupca ima, ali prodavatelja nema.Ovdje tek ozbiljno tgovanje moze biti na 50kn.

zanimljivo, a prije par mjeseci na razinama od1 2-15kn nitko nije htio kupiti pa čak ni Vi… a sad je to odjednom dobra kupnja na 35kn… za nepovjerovat zar ne…
[/quote]

ma kupovao je i on 2015. g….ali vam to ne želi reći sada…jel tako diokidina?
ne znam što bi to trebalo značiti da ako je HDZ na vlasti da je sve moguće?!
imali smo 4 godine SDP…pa jesu li šta napravili?
što se tiče prodaje…diokidina prenosi priče s placa…isto kao i na varteksu…uvijek on barata povlaštenim informacijama…jedino što one nisu baš uvijek vjerodostojne…kao ni što je navodna ponuda koja je na stolu za jdpl…

ma diokidina…
evo ti da vidiš ako si zaboravio kako si se krcao s jadroplovom 2015. godine…ali ne po 90 kn…nego po 40-50 kn….i to si se dobrano nakrcavao…isto ko i sad…čudim se da nisi izronio među top10…kao i na varteksu….
to je bilo u 7. mjesecu 2015….da bi u 11. mjesecu jdpl bio na 20 kn….
ti si najbolji pokazatelj kada ne treba ulaziti u dionicu….

http://www.poslovni.hr/forum/tema/sto-smo-danas-trzili-685?page=1277

http://www.poslovni.hr/forum/tema/sto-smo-danas-trzili-685?page=1278

New Report

Close