” Jako zanimljivo, skoro za prijaviti manipulaciju tržištem….
Definitivno manipulacija
Vec ranije se vidi da je Hypo odjednom nadokupio par stotina komada pa prodao. Takodjer, vec ranije je netko napisao da postoji velika mogucnost da Hypo zeli izaci van na razinama oko 500 kn, a da ce vjerovatno PBZ pricekati do 600 kn. Cini mi se da se ovo upravo desava.
Jucer oko 10:45 je bilo 3000 komada na prodaji do 604 kn. Ne zelim biti pesimist ali moguce da cemo jos neko vrijeme biti na ovim razinama (58x-60x). Ja sam zadovoljan i ovakvim rastom. Mozda uspijem ubaciti visak od rezanja paketa T-HT-a. [smiley2]
I ja se nadam da će ga zaštopati na 600 da se još dokupi
E sad si ga izvalio … ako nisi dosada dokupio, onda ne ćeš više nikada. Toplo se nadam da će JDPL rasti na krilima HT. Ne bih volio da tržište poraste, a ova dionica zbog istovara ostane na ovim razinama. To je katastrofa, uzimajući u obzir da su fundamenti i stanje na tržištu brodara povoljni.
Kolega Geronimo, kupovati ćete vi po 500 opet. I ja skupa s vama. Dok god ima ovih kojima su kupci najveći neprijatelji (kao ovaj što se sad istresao)
Koji tobogan na JDPL-u!
supervožnja!
Nego, izgleda da opet nedostaje prodaje na prihvatljivim razinama… Bit će ovdje još veselja[smiley2]
Koji tobogan na JDPL-u!
Nekako mi ovaj tobogan ide u krivom smjeru. Mislim, odozdo prema gore!
[smiley2]
shooter: ” Koji tobogan na JDPL-u!” Nekako mi ovaj tobogan ide u krivom smjeru. Mislim, odozdo prema gore! [smiley2]
Ma isao je malo dole, uzeo dobar zalet i sad leti! [smiley2]