@fahrudin
počinjena je šteta malog dioničara koji je u strahu tokom jutra prodao svoj portfelj. a znamo svi da je ti isti mali dioničar na ovim razinama bio i te kako u debelom minusu prilkom izlaza. to je burza surova i ne poštena.ja iako sam dokupio pokušao sam utjecati na te iste dioničare.nadam se da su me “neki” shvatili.toliko od mene.
ako to nisu manipulacije, onda ne znam što jesu?!
neprovjereni članak u novinama…a nije prvi…bilo ih je već i prije…i to traje od kad je cijena bila na 130-140 kn…
pa onda Uprava koja nije ažurna u obavještavanju burze i svojih dioničara u pravo stanje…pa regulator…koji nije poduzeo apsolutno ništa da sve to skupa spriječi…
ako to nisu manipulacije, onda ne znam što jesu?!
neprovjereni članak u novinama…a nije prvi…bilo ih je već i prije…i to traje od kad je cijena bila na 130-140 kn…
pa onda Uprava koja nije ažurna u obavještavanju burze i svojih dioničara u pravo stanje…pa regulator…koji nije poduzeo apsolutno ništa da sve to skupa spriječi…
Posljednja prilika da se pametni na vrijeme iskipaju. Više ovakvih prilika skoro neće biti! LP!
http://www.jutarnji.hr/drama-u-splitu–bacio-molotovljev-koktel-na-mirovinsko–potpuno-izgorio-dio-zgrade/1362735/
Umalo izgorila zgrada predstavništva Jadroplova?![emo_smijesak]
@inverter
nikoga ja ne krivim za svoj promašaj…ja sam se već odavno pomirio sa situacijom kada je pala na 80 kn…to je bio izvhestan scenarij ukoliko prodaja ne prođe…
ali ono što se sada događa je neprobavljivo…kako se ovo može uopće nazivati burzom, kada se dozvoljava ovakvo trgovanje i manipuliranje cijenom?!
ajde neka to netko izvede na WS…neka napiše u dnevnim novinama da palće nisu isplaćene, da je tvrtka pred bankrotom i drugi niz neistina….jel to moguće da se tamo dogodi? pitam ja tebe kao iskusnog investitora…
jel moguće da se takav članak objavi, da iz uprave nitko pravovremeno ne reagira…možda i jest….ali zasigurno odmah nakon toga uslijedila bi tužba….
Ovaj što je zapalio upravnu zgradu, mislio sam da je Techman. Prizemlje potpuno uništeno.
Zapalija bi on da mu nadimak nije Ankica.
koji su ovo investitori,oduševljeni jer je firma s novim kreditom isplatila plaće pomorcima,o plaćama zaposlenika na kopnu,i doprinosima,ni rijeći?mislim na izjavu uprave.
Za tjedan-dva opet neće imati novaca za tekuće obaveze,i opet slijedi potraga za novim kreditima,a NAV FLOTE oko 0 kuna po dionici.
@ lapad A koliki je NAV dubrovackih gospara? Vidim da se nitko nije dugo bavio time. Prebacimo se tamo pa da vidimo malo matematiku.
Jedino se TNPL trenutno solidno pegla kroz svoju dirty, a pogotovo clean pricu. Sve ostalo su naklapanja. Zlonamjerna.