JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto uprava je svoje rekla… A i kupnja je jača od prodaje.. Vidit ćemo za koji dan da li je itko iz Top 10 podebljao poziciju..

Da li ti fehrudine znaš išta o ikojem standardu koji se ticu financijskih izvještavanja? Da li si učio o njima ili radiš s njima ili si bar pročitao koju knjigu o njima da znaš da ja blebecem ili ne? Ajde odgovori. A ja ću ti onda točno iz knjige standarda izvaditi djelove ulomka koji govore o ovome šta sam ja napisao.

Izvadi. Otvori si posebnu temu pa tamo sam sa sobom laprdaj. Nama ne trebaju ovdje revizorski knjiski moljci nego vrsni operativci koji nesto konkretno i razumiju. Ja ti kazem kako se vrijednost imovine uskladjivala do prije dvije godine kad je napusten taj koncept. Otpis imovine u danasnjoj situaciji znacio bi de facto da se privremene cijene brodova priznaju kao fer vrednovanje, a to jednistavno ne moze biti dugorocno odrzivo. Ako ti mozes izgraditi Handysize za 10 milijuna dolara, mjesto 20 ili 25 e onda tvoja laprdanja stoje. Dotad, otvori temu, pa teoretiziraj tamo moljce. I brod ti nije stalak za nalivpero ili betonski stup da na njega primjenjujes svoje promasene koncepte.

evo, uprava se očitovala, ali sve skupa i dalje smrdi na skori krah
http://www.zse.hr/default.aspx?id=59215

Znaci ako je neistinit onda je moguce pocinjena steta drustvu. A ako je pocinjena steta drustvu treba traziti naknadu stete od onoga tko je potpisao i objavio clanak. Nadam se da ce detaljna istraga doci do nalogodoavaca, ako nece ima za to nadlezna institucija pravne drzave koja se moze o svemu detaljno izvjestiti.

aleluja da se Uprava oglasila…zar je to teško bilo učiniti u petak kada se riješila stvar sa plaćama?
nego se ostavlja prostora inženjerima da manipuliraju cijenom i naručuju članke po novinama i zazivaju paniku…
ne sviđa mi se odnos uprave prema cijeloj situaciji…trebalo bi ipak biti malo transparentnije ono što se događa oko firme i njezinog poslovanja…
žalosno je da tek na reagiranja i pozive dioničara, da se tek onda Upravfa oglasila priopćenjem…
ja članak uošće nisam doživio kao iznošenje nečijih stajališta…već kao pouzdane činjuenice…
kakva je to uprava koja jednostavno dopušta takvo pisanje i ne pada joj na pamet da se od istoga ogradi i kroz priopćenje ne demantira te i takve glasine?!
da se razumijemo…nije to bilo nečije laprdanje na forumu…već je članak objavljen u tiskanom izdanju Slobodne…koje su dnevne novine…

@fahrudin

o tome sam pisao upravo jučer navečer…neka se uprava očituje i demantira…a onda neka se s autorom i novinama bavi pravosuđe…ovo je sramota…
svi dioničari se mogu smatrati oštećenim objavom tih neistina…odgovornost snosi i Uprava…jer nije pravovaljano reagirala…mogli su u petak objavit ono što su imali…pa danas ne bi bili -15% nego +15%….

Svaka čast kolega marcipan što ste odma rekli da je potreban demant onog članka i eto Uprava se očitovala.. Šturo jest ali koliko toliko, bolje nego da su šutili… Ponedjeljkom navečer bude na radiu ona pomorska večer pa možda večeras i bude netko iz Jadroplova u emisiji..

@fahrudin

o tome sam pisao upravo jučer navečer…neka se uprava očituje i demantira…a onda neka se s autorom i novinama bavi pravosuđe…ovo je sramota…
svi dioničari se mogu smatrati oštećenim objavom tih neistina…odgovornost snosi i Uprava…jer nije pravovaljano reagirala…mogli su u petak objavit ono što su imali…pa danas ne bi bili -15% nego +15%….

Ne. Dokazivat cemo stetu drustvu, a posredno preko toga stetu dionicarima. To je drugi dio cijele price.

Da li ti fehrudine znaš išta o ikojem standardu koji se ticu financijskih izvještavanja? Da li si učio o njima ili radiš s njima ili si bar pročitao koju knjigu o njima da znaš da ja blebecem ili ne? Ajde odgovori. A ja ću ti onda točno iz knjige standarda izvaditi djelove ulomka koji govore o ovome šta sam ja napisao.

Ma dajte molim vas više o tom usklađenju imovine.

Pa rekli smo o tome već sve mjesecima prije.

A vi dajte izračun koji daje vrijednost od nula kuna pa da ga proučimo malo!

A ovi članci u Slobodnoj (uvijek neistiniti i drukerski) više nisu ni smiješni ni tragični, već jedino predosadni!
A mislim da bi trebalo već doći vrijeme za sankcioniranje iznošenja neistinitih (lažnih) informacija.

izgleda da je točno što je tu netko pisao da su uzeli kredit od 2 mil eura i isplatili zaostale plaće pomorcima,i sad će kredit potrošiti na zaostale plaće i uskoro opet postaju nelikvidni,jedino što imaju je 2 mil veći dug.A tvrdnje da su jadroplov koji uzima kredite za isplatu plaća,i atlantska koja ima više od 40 mil usd casha,u sličnom stanju[emo_smijeh],najviše govore o autoru.

Treci dio price ce biti vezan za Zakon o trzistu kapitala i manipulaciju cijenom. Zasad toliko.

@ lapad. Ima, al pogledaj pasivu bilance i godisnje financijske rashode. Nemoj se unaprijed veseliti. Sve je to trenutno isto s*anje, samo drugo pakovanje.

može li sad ovo ispast da je neko stvarno lijepo mezio ovo po cca. 40 kuna??

New Report

Close