JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očito ne pratiš vanjska tržišta i koliko su pojedine komapnije iz naftnog sektora smanjile vrijednost imovine zbog smanjenja cijene nafte. Govorim pojedine. Neke nisu jer smatraju da niska cijena nafte nije stalna i onda opet po onom US GAAP-u ne moraju raditi smanjenje vrijednosti. Uglavnom nema veze. U pravu ste vi.

tko to kupuje jadnoplov? hm, hm…počet ćemo malo pratiti ovu dijonicu…

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

@pozitiva

molim te da mi se više ne obraćaš…pročitaj si malo bolje moje postove…umjesto da računaš vrijednost flote i kokodaćeš o tome od kad je cijena bila na 100 kn…
uprava se mora očitovati i reagirati na natpise ukoliko su netočni…tim više ako je istina što je diokidina napisao da su plaće isplaćene i da je dobiven kredit…to su materijalne činjenice koje utječu na poslovanje…i dužni su to objaviti…
kome je u interesu da se to ne objavljuje?…a da se objavljuju onakvi članci u tiskovinama…sami zaključite….
tko nadoljeva ulje na vatru? marcipan nije…jel sindikat? jel inženjer? ne znam…samo mi se ne sviđa odnos Uprave prema svemu…

@marcipan
Uprava Jadroplova ce izaci sa ocitovanjem kad od njih ZSE zatrazi.Njih ne interesira sto jedan novinarcic pise. Oni polazu racune CERP-u,a ne ZSE.
Ako ne vjerujes za place zovi u predstavnistvo u splitu te ces dobiti potrebne informacije.

@diokidina
a što onda rade ovi na ZSE? ili ovi u HANFA-i?
prije…kad bi dionicu netko napucao 10% prema gore…blokirali bi trgovinu i tražili od društva i uprave nek se očita da li postoje kakve materijalne činjenice…isto tako ako je dionica zaronila 10%….
a što danas?
-15%…nitko ništa…pa nek ih se onda raspusti…kome trebaju?

ukinuto traženje očitovanja uprave iz razloga nelikvidnosti tržišta (tražiti svaki put očitovanje kad dionica skoči ili padne za 10% nema smisla u uvjetima kad i spreed zna biti veći od toga)

diokidina-potpuno podržavam Vaš stav. Pa nisu reagirali u slučaju Rizo ili lani u slučaju LPLH gdje je sve bilo tako očito i očito je da NE služe ničemu a najmanje da zaštite male ulagače .

@alias blebeces opet

Ne pravi se pametan. A ti mislis da je cijena vozarina stalna? I da ce jos ostati 5 godina na ovim razinama? Postoje jasna pravila kako se to radi, ako se preuzme odtedjeni model grednovanja, a ne tvoja arbitrarna lupetanja. Sad je, sad nije.

Nakon ksst ovo je najbolja tema. Molim frenkia i doktora da se ubace.

Fahrudine neces obraniti cijenu na forumu, vec postavi skrivene naloge na kupnju. Moze li jdpl proci kao lplh. Bankrotiraju i onda zive od upravne zgrade i pogleda na more?

Ne moze. I nece tako proci. Nije to branjenje nikakve cijene nego razjebavanje ekipe koja je na platnoj listi zadarske brodarske uzdanice s jasnim ciljem. Srusi cijenu na burzi, a onda ponudi dokap po toj cijeni. Nece ici jer ce cijela stvar proci bez icijeg dokapa.

Da li ti fehrudine znaš išta o ikojem standardu koji se ticu financijskih izvještavanja? Da li si učio o njima ili radiš s njima ili si bar pročitao koju knjigu o njima da znaš da ja blebecem ili ne? Ajde odgovori. A ja ću ti onda točno iz knjige standarda izvaditi djelove ulomka koji govore o ovome šta sam ja napisao.

evo, uprava se očitovala, ali sve skupa i dalje smrdi na skori krah
http://www.zse.hr/default.aspx?id=59215

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

New Report

Close