@fehrudin
Kakva atlantska i kulaš? Možda ste vidjeli da sam napisao post na atlantskoj, ali ga niste procitali. I tamo sam napisao da od firme nema kruha zbog posla koji se bavi. Vrijeđate “analitičare”, a šta ste vi po struci? Po čemu je to vaše znanje i razumjevanje tržišta kapitala bolje od analitičara? Šta vas to što pišete hvalospjeve o firmi koja nema za isplatu plaće čini ekspertom?
@alias
Ne pisem ja nikakve hvalospjeve o firmi, samo pisem da postoji organizirana ekipa kojoj je cilj utjecati na jeftinu kupovinu drzavnog paketa dionica Jadroplova. Ili preuzimanje kroz dokap. Pusti ti place, to ce se rijesiti brzo, ako vec nije.
Ja za razliku od starog inzenjerskog glupana necu pisati tko sam i sto sam, jer meni takva reklama ne treba, ali o samom investiranju u equity znam vise od njega. Puno, puno vise.
Ocito je da ne poznajes situaciju i blebeces. Upoznaj se, pa se onda javi.
I da te pitam, a sto mislis zasto se Kulas na posljednjem tenderu javio za Jadroplov? Da vidim razumijes li ti ista ili bas nista?
Teska je to banana kada dizu kredite i rasprodaju brodove za place. Prije 5 god mi ce cinilo da ce jdpl u stecaj, mnogi su na njemu u medjuvremenu digli dobru zaradu, no stecaj je neminovno na pragu.
Evo jos jednog strucnjaka. Prije 5 godina Jadroplov nije nikako mogao u stecaj, mozda prije 10. Jos jedan “znalac” i poznavatelj prilika. [emo_vrtimise]
ZA MODERATORA/E! (koji se samo tako zove!!!)
KAKO MOGU BITI OBJAVLJENI SAMO KOMENTARI FORUMAŠA “MARCIPAN” KOJI SU USMJERENI SAMO U JEDNOM SMJERU (A SVI ZNAMO KOJEM), I TO ODMAH ČIM IH NAPIŠE, A SVI OSTALI ČEKAJU NA OBJAVU???!!!
OBJASNITE MI TO MOLIM VAS!!!
SRAMOTA OD PORTALA I OD FORUMA (I OD NAZOVI “MODERATORA”)[emo_palacd]
OVDJE BI I VAMA DOBRO DOŠLA HANFA ZBOG NAMJERNOG UTJECAJA NA TRŽIŠTE KAPITALA, A VJERUJTE DA MATERIJALA IMATE PUNO!!!
Kad ćeš imati staž s pozitivom na forumu onoliki koliki imam s marcipanom možda zaslužiš…ali više od svega ti savjetujem da si pročitaš pravila ponašanja i pisanja na forumu…
Ne znam u kojem su to smjeru usmjereni moji komentari, molim te pojasni!
Zapamtite samo jedno, ako želite dobro samima sebi, jedine prave informacije ovdje ima diokidina, on je doslovni inside. Samo kada je javljao da se plaće nisu isplatile i prije novina, onda je to odgovaralo preuzimateljima, a sada kada javlja da je sve sređeno i da novinski članci nisu istinitog sadržaja, onda to ne odgovara.
Zabolio je naravno i rast u petak, raste i BDI, pa je odmah trebalo reagirat preko Slobodne.
Kakav book od 0,00 kn pobogu???
Svašta papir istrpi!
E sada ni ovo se ne zove iskrcaj, nego žrtvovanje 100 dionica za pad od 15%, ulog kao i plaćanje jeftinih piskarala iz Slobodne, u pravoj državi policija bi već bila na terenu.
@ingroman
Daleko je ovo od prave države.. Kako u samoj firmi tako i van nje (sudovi, policija i ljudi općenito)