Skupština će kao i do sada najvjerojatnije biti u kolovozu…dakle za 2 mjeseca…
Nadam se da se ozbiljno radi na tome da se prevladaju problemi i da se poslovanje nesmetano nastavi…ali isto tako Uprava bi trebala reagirati na ovakve natpise ukoliko nemaju osnovu i nisu točni…a ne da se dioničari informiraju o stanju u društvu jedanputa godišnje na glavnoj skupštini…
pa koja to tvrtka ili društvo dozvoljava u svijetu da ga se ovako razvlači po nekim novinama i da se iznose neistine…i ne reagira?!
zato ponavljam…ako je napisano netočno…Uprava mora reagirati i demantirati natpise da zaštiti ugled i dioničare….u suprotnome se može tumačiti da je sve napisano točno…i da se nema što demantirati…
Skupština će kao i do sada najvjerojatnije biti u kolovozu…dakle za 2 mjeseca…
Nadam se da se ozbiljno radi na tome da se prevladaju problemi i da se poslovanje nesmetano nastavi…ali isto tako Uprava bi trebala reagirati na ovakve natpise ukoliko nemaju osnovu i nisu točni…a ne da se dioničari informiraju o stanju u društvu jedanputa godišnje na glavnoj skupštini…
pa koja to tvrtka ili društvo dozvoljava u svijetu da ga se ovako razvlači po nekim novinama i da se iznose neistine…i ne reagira?!
zato ponavljam…ako je napisano netočno…Uprava mora reagirati i demantirati natpise da zaštiti ugled i dioničare….u suprotnome se može tumačiti da je sve napisano točno…i da se nema što demantirati…
Znas kako je…kompanija je drzavna…pa se valjda pretpostavlja da svaki “analiticar” i priuceni inzenjer moze s*ati po njoj kad god i kako god pozeli. Nadam se da ce se u dogovoru s vlasnicima odnosno njihovim predstavnicima u NO, uskoro i ocitovati.
“Inženjeri” se bave inženjeringom…koriste se medijem za prenošenje svojih “analiza” i provođenje svojih nauma…a to je rušenje ugleda, stvaranje panike i kaosa…što će u konačnici spustiti cijenu dionice na burzi…i eventaulnom kupcu pogodovati…
ali ako je sve laž i neistina…treba reagirati…i taj medij treba snositi odgovornost…i upravo je Jadroplov taj koji treba reagirati…pa neću ja kao mali dioničar skakati i braniti ugled tvrtke…pa valjda postoji tamo netko tko bi o tome trebao voditi računa tko i što to piše po novinama o stanju u jadroplovu…a ne šuteći prelaziti preko svega…
i kao dioničara me uopće neće zadovoljiti ukoliko doće do smjena u nadzornom, upravi ili nešto slično…ukoliko se tvrdnje pokažu istinite…trebalo bi ih u zatvor….a ne da ih se na kraju razriješi dužnosti…bez posljedica…
Ne bi se ni ja ocitovao do danas. Drzava ima sudsku i zakondoavnu vlast i represivni aparat. Samo ga treba staviti u funkciju.
@fahrudin
Ne trosi uzaludno energiju.uprava ce se sutra morat ocitovat u svezi clanka.
kao sto sam napisao kredit je realiziran u petak od HPB,te su dvije zaostale place na racunima pomoraca.a pocetkom tjedna ce biti i uplaceno za djelatnike u predstavnistvo u splitu.
I jos nesto u tekstu je netocno napisano za dug jadroplova prema LB/Nord bank,jer je dug znatno manji,veci dio je isplacen u cijelosti.
dragi moji sretno vam bilo ja svoju srecu godinama cekam u Kutini ma di god da se ta Kutina nalazi tako je i vama ovdi na zalost.JDPL je moja preporuka ne uzimati dok se ne otpetlja klupko malo bolje za sagledati situaciju.diokidina gluposti pricas u brodarstvu u svitu LNG stoji odlicno,rasuti teret je los na povijesnom minimumu,zgrada JDPL vridi 10 milijuna eura ne budi smisna nema ni papire.lokacija je izvrsna ali bez vlasnickog papira ne mozes nista.ovo je drzavna tvrtka a znamo kakav je drzava vlasnik goreg od nje nema.iz vrlo bliskih izvora u JDPl znam da je ajme trenutno.
Ako budete istrazivali gdje je Kutina i išli tamo, molim pogledajte dobro tamo mi auto istao pa ako ga nađete…[emo_smijeh]
I za gubitnicu. Papiri za zgradu su navodno rjeseni. Ili ce to biti vrlo brzo. Koliko ja znam.
@lapad
Nije sve tako crno. Morate nekad gledati i s pozitivne strane. Mogli bi biti npr. dužni 6 plaći i 20 mj. doprinosa. Nekome je čaša napola prazna, a fehrudinu je napola puna. Smiješno je uopće pričati o vrijednosti firme koja ne isplaćuje plaće. Ovdje bi ja kod izrade analize već lagano koristio likvidacijski model valuacije s NAV-om i diskontom od oko 30 pa i više posto. Moraš biti priličan mazohist za ulagati u dionice iz ovoga sektora. Šta mislite kolika bi bila vrijednost dionice kompanije koja ne isplaćuje plaće na nekoj kvalitetnijoj burzi? Tko to ne vidi ili laže sebe ili druge
P.S ovo sam napisao kako bi cijena dionice pala i kako bi je nakon toga mogao kupiti jeftinije
Tebi ce bit najbolje da sutis i pozdravis pajdu “inzenjera” koji je vidi cuda, posljednjih dana netragom nestao?! Drz se ti svoje Atlantske i Kulasa koji ce ako ovako nastavi brzo upropastiti firmu.
Ako u ovom članku ima istine eto opet puxiona!
@Pongy
Sto se tice zgrade u splitu,gdje je uprava, jos nije uknjizena 1/1.jer je u istoj zgradi i HZZO i HZMO,te nisu rjeseni vlasnicki odnosi.uprava je za to doznala prije par mjeseci kada je htjela staviti hipiteku na zgradu za kredit.Ali postupak je u proceduri i pravno ce se uskoro rjesiti.
fahrudin,
kolega Techman se ovdje javno predstavio i stao iza svojih riječi, moje je pitanje što stoji (i tko stoji) iza vaših?!
Vjerujem da većinu kolega ovdje zanima odakle vam toliko uvjerenje da je riječ o uroti protiv Jadroplova.
Zbog sveg tog predlažem da se predstavite, kažete koliko dionica JDPL imate te da iznesete činjenice.
@Diokidina
Ako Jadroplov nije vlasnik upravne zgrade ,ne moze s njom niti slobodno raspolagati.
Osim toga zemljisne knjige Su javne i nemoguce da uprava nine znala za stvarno stanje!!!!