@ 200cent
Kolega pametni ljudi kažu da je bolje svašta jest nego svašta govorit!
Zadnji put sam ušao u JDPL na ovim cijenama. Ovaj put to mi ne pada na pamet.
Što reći nego sretno svim imaocima ove dionice, i ja sam među njima.. A ovo što diokidina piše da netko vrši dubinsko snimanje može i ne mora biti istina.. To ide bez objavljenog natječaja i baca veliku sumnju na cijeli postupak.. Uostalom taj koji gleda firmu ne mora značit da će je i uzet, a možda kaže mi vam nudimo 70,80 ili 90 kuna za nju.. Kažem, ako je uopće istina da netko vrši snimanje..
@ 200cent
Kolega pametni ljudi kažu da je bolje svašta jest nego svašta govorit!
Zadnji put sam ušao u JDPL na ovim cijenama. Ovaj put to mi ne pada na pamet.
gotovo identično sam napisao, prije mjesec,dva, nije mi drago, ovo neće dobro završiti i ne vidim do kuda će uopće ići, nekako mi sve djeluje sivo, kada brodari ovoliko potonu
Netko se fino istrese…
Žestok pad u zadnja dva dana… Neki razlog osim što je JDPL u teškoćama i zbog opće situacije sa brodarima?
@IWC
Da pad je,ali na kojim prometima.
Nemozes prodat do 40kn,ali nemozes ni kupit nesto ozbiljnije prije 60kn.
@ IWC
Žestok pad u zadnja dva dana… Neki razlog osim što je JDPL u teškoćama i zbog opće situacije sa brodarima?
///
POgledajte strukturu prometa. Uočljiv je pad na malim prometima što je uvijek u ovakvoj situaciji pravilo koje potvrđuju i stvaraju mali (sitni) dioničari koji prodaju bud-zašto potaknuti izrazitom negativom koja je stvorena oko ove dionice … I to dobrim (!) dijelom potaknutoj pisanjem (iz obične zabave!?) nadobudnog egocentrika koji očito ima problem s članovima uprave Jadroplova. Neznam zašto bi se nas trebalo ticati nečije samoisticanje i prikriveno jadikovanje stoga što nečija možebitna kompetentnost nije adekvatno valorizirana!? … Jadroplov je unatoč svemu ipak opstao i još je tu na sceni. Za razliku od Croatieline-a, Lošinjske, Šibenske … Možda će i nestati sa scene kako neki ovdje predviđaju predvođeni pomenutim guruom, ali nestao je sa scene i Lehman Brothers, pa je svijet ipak preživio … Mene dakako boli jer mi je ovdje unutra zaglavljena prilična svota, ali stoički šutim. Da sam prodavao kad je još nedugo bila na 150 kamo sreće. A pitam se opetovano gdje su navedeni dušobrižnici bili tada da upozore na predstojeću katastrofu (posebno inkrimirani guru koji se voli dičiti sudionikom dubinskih analiza, veza i vezica, poznavanja struke u i van nje itd) …. Ma daj molim te. Ako si vani budi sretan i ostavi ostale da brinu svoju brigu i pri tom biti svjesniji da ima povodljivih koji se kače za teorije i mišljenja nadobudnih analitičara koji su zbog neznam kojeg razloga dobili status poznavatelja okolnosti oko firme …. p.s. pozz zajednici