novi natječaj će vjerojatno tek iduće godine nakon novih parlamentarnih izbora. to se može zaključiti iz toga jer nema novih natječaja niti za HMST, HIMR…
@avax
trenutna garnitura je toliko sposobna…da oni mogu do parlamentarnih izbora organizirati nove natječaje i za hotele i za jadroplov….i ne samo to, nego ih i prodati…a uz njih i organizirati IPO za HAC…provesti privatizaciju HEP-a i Hrvatske lutrije….
vidjet ćeš…cijelo vrijeme živimo u iliuziji da su nesposobni…
novi natječaj će vjerojatno tek iduće godine nakon novih parlamentarnih izbora. to se može zaključiti iz toga jer nema novih natječaja niti za HMST, HIMR…
Ne vjerujem da će se toliko čekati, mislim da bi vjerojatno trebao ubrzo krenuti novi postupak za objavu natječaja.
Jadroplov se vec “prodaje” 10-15 godina pa nista .sada je najgore vrijeme za brodare !!!
Ne vidim ja tu ni “tracka optimizma”!!!
Samo se nadam da nece biti nekih “losih opcija”!!
a sad na stari omjer 1:4 prema ATPL, samo je pitanje da li će JDPL na 60 ili ATPL na 300. ili će se naći negdje na pola puta.
Ne vjerujem da će se toliko čekati, mislim da bi vjerojatno trebao ubrzo krenuti novi postupak za objavu natječaja.
ma kakvi, čekamo mi nove natječaje na turistima mjesecima pa ništa…a tamo je sve okončano neuspjehom puno prije ovog neuspjeha natječaja za JDPL
kakav učinak imaju ovi duudimirovići
Da se dionica držala na 120, bila bi razumljiva korekcija do 100 kuna, ali ovo je prodavateljima na 0,2 booka bilo potpuno nerazumno. Samo jedna kupnja od 300 dionica dovodi kao prvi prodajni nalog 90 kuna, zato budite razumni i čuvajte svoje dionice na ovoj razini koju možemo nazvat besplatnom podjelom sigurne dobiti.
duudimirovići i cerpovci su najobičniji trgovci…ne razumiju se oni ni u turizam, ni u brodarstvo…a prodaju kompanije koje se time bave…
to kao da dođete u shop s informatičkom robom, a tamo sjedi netko tko ne zna razliku između ram i rom memorije…
tako i ovi…samo trguju…i to rade loše…trebali bi dobit otkaz…
da prodaju u bilo kojem dućanu, dobili bi otkaz…jer nisu u stanju prodati proizvod…nogom u dupe…ali budući da se radi o političkom kadroviranju…to se neće dogoditi…
kao ni što Hajdaš Dončić neće biti smjenjen niti će ponuditi ostavku….a master plan o monetizaciji je propao…pa sad idemo sa B varijantom…tako i ovdje…natječaj na natječaj…A, B, C varijante….brate mili odstupi…nisi sposoban…ne možeš i ne znaš prodat…ćao…
i ne samo to…još bi ih teretio što su učinili štetu…mogli su ga prodat znatno prije…kada su i vozarine bile veće…a ne da se izvuku kao i uvijek bez posljedica….
da, muče se…pogotovo kad sjedne plaća…kako da ju potroše…
ne znam šta će radit nakon mandata…u trogovini sigurno ne…jer neće imati neke reference…