JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šalu na stranu. Ja više ne kupujem brodare. Ipak je to jedna priča koju treba poznavati malo bolje. A moje znanje o brodovima je nula. Uletio sam na osnovu fundamenata i malo raspitivanja, ali se ne usudim staviti veću lovu. Meni je 1.000,00 dosta i shodno tome ću drukati …

Nema srece od drukanja. Ovo sam dobio na PP
..tko duze od mjesec dana tu i tamo cita forum jako dobro moze osjetiti tko je iskren, a tko navlaci..no zato sam ti se i obratila da mi objasnis jer mi je stalo dobro skuzit tvoje postove.

pozdrav i hvala ti 🙂
Unquote
Na zalost mogu cuvati max 30 PP pa sam gomilu izbrisao

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Fazan, moram ja s tobom odradit jednu boradsku školicu. [smiley1]

Ja ne znam koliko Techman, ko što i on ne zna o mom poslu.

Ali sam KV za brodove. Učim intenzivno 4 mjeseca. Pristojno da uđeš u bit i osnove posla.

No respect

Ajd ne lupajte gluposti, ja sam kupio ATPL i JDPL zbog techmana i ostalih koji su to sve stručno obrazložili. I nikad nisu navlačili ekipu. Pa nek zabrije ponekad, nek opiše krmu, sidro, veslo, šta sad. Mnogo bolje od navlačenja.

Ne znam što si ti pročitao, ali mi ovdje govorimo o simbiozi struke i drukanja. Ako to nisi shvatio, onda
[smiley8]

I da, nitko mi još nije objasnio krmu i pramac! [smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Fazan, moram ja s tobom odradit jednu boradsku školicu. [smiley1] Ja ne znam koliko Techman, ko što i on ne zna o mom poslu. Ali sam KV za brodove. Učim intenzivno 4 mjeseca. Pristojno da uđeš u bit i osnove posla.

Nula bodova. Eto sam upisao strojarski u Brodu!
[smiley2]

I da, nitko mi još nije objasnio krmu i pramac! [smiley2]

Onda će ti trebat štramac. [smiley2][smiley1]

No respect

BDI:

http://investmenttools.com/futures/bdi_baltic_dry_index.htm

Sto bi onaj novinar na ovo rekao…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ja ne navlačim. Ja samo pišem afirmativno o dionici. Eto napravio sam i tablicu u kojoj se može vidjeti usporedba brodara po fundamentima. Na vama koji ste iz struke ostaje da nadopunite znanje o težinama i sl.

Techmane, ipak je ovo forum o dionicama. Koliko god mi svi uživamo slušati kako se lijepo i argumentirano vodi rasprava o brodarima, toliko se neki od nas moraju posvetiti i samoj dionici. Čemu priče, ako nećemo zaraditi. Moja zdrava seljačka logika kaže sljedeće: ako je sada velika potražnja za brodovima i puno se brodova gradi, doći će trenutak, tj. prelomna točka kada će sve to krenuti nizbrdo. Kako je na mogu predvidjeti taj trenutak, onda sam si postavio target. Jesam li u pravu?

Nisi. Da li redovito pratis postove brodara? Ima nas nekoliko koji smo u main streemu industrije i zaista pisemo argumentirano. Svaki dan na forumu mozes naci svjezi BDI koji je kljucni index za poslovanje ATPL i JDPL. Danas sam kolegi koji me pitao na PP koji mi je izlazni target rekao tri dana za redom pad BDI.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

BDI: http://investmenttools.com/futures/bdi_baltic_dry_index.htm Sto bi onaj novinar na ovo rekao…

Meni malo vuče na elitove valove, pa neka neki brodar sada objasni što je to? A topalove? [smiley2]

no dobro, samo sam htio podržat techmana i njegov rad, svaka mu čast. Činilo mi se da nešto drukate protiv njega[smiley12]

deimos: ” BDI: http://investmenttools.com/futures/bdi_baltic_dry_index.htm Sto bi onaj novinar na ovo rekao… ” Meni malo vuče na elitove valove, pa neka neki brodar sada objasni što je to? A topalove? [smiley2]

Šta ja imam s tim? Nisam ja brodar. Ja samo igram šah

fazan: ” Techmane, ipak je ovo forum o dionicama. Koliko god mi svi uživamo slušati kako se lijepo i argumentirano vodi rasprava o brodarima, toliko se neki od nas moraju posvetiti i samoj dionici. Čemu priče, ako nećemo zaraditi. Moja zdrava seljačka logika kaže sljedeće: ako je sada velika potražnja za brodovima i puno se brodova gradi, doći će trenutak, tj. prelomna točka kada će sve to krenuti nizbrdo. Kako je na mogu predvidjeti taj trenutak, onda sam si postavio target. Jesam li u pravu? ” Nisi. Da li redovito pratis postove brodara? Ima nas nekoliko koji smo u main streemu industrije i zaista pisemo argumentirano. Svaki dan na forumu mozes naci svjezi BDI koji je kljucni index za poslovanje ATPL i JDPL. Danas sam kolegi koji me pitao na PP koji mi je izlazni target rekao tri dana za redom pad BDI.

Ne pratim BDI index, jer sam jednostavno napisao da previše ne kužim tu problematiku. Ne mislim puno ulagati u brodare, jer je to djelatnost, gdje pored fundamenata, moraš puno znati i o osnovnoj djelatnosti. Ako ulažeš u DDJH svejedno ti je hoće li raditi finski ili američki tenk.

Horizont s JDPL mi je malo duži, ali ako me opali 1.000,00 kn izlazim i zbogom. hebat ga, špekulant, a ne investitor. Barem na ovoj dionici.

I da me krivo ne shvatiš … samo nastavite s argumentacijom … ja ću biti prvi koji ću vjeki cinkati nekoga tko usere ovu temu!

New Report

Close