JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege, za koje od uvjeta privatizacije smatrate da bi se trebali maknuti iz natječaja da bi prošla privatizacija?? Evo na Maestralima su makli onih 90 mil. eura ulaganja vlastitih sredstava kroz 3 godine.. Da li je bolje za JDPL maknuti sredstva za dokap. kao uvjet, zadržavanje firme u Splitu 5 god i zapošljavanje Hrv. pomoraca ili nešto skroz treće?? Hvala na odgovorima.. Svima sve najbolje za blagdane i u Novoj Godini..

ti odgovorno tvrdiš…ti odgovorno tvrdiš malo da Debeljak nema novaca, pa malo ima, pa opet nema…
odakle ti znaš po kojim je uvjetima dogovorena izgradnja brodova u 3. maju? ajde, reci i podijeli s nama ostalima na forumu…
kakve veze ima to što bi Debeljak želio graditi brodove, ako je to ugovoreno s 3. majem?
zašto se ne može objaviti po kojoj je cijeni taj posao ugovoren? zašto to nije transparentno? mene kao dioničara zanima po kojoj cijeni je to ugovoreno, kao i budućeg vlasnika…
može biti samo zato jer su ugovori na štetu jadroplova…
ako ugovori imaju takvu zaštitnu kaluzulu…onda se možemo pozdraviti s privatizacijom…ovo neće nitko kupiti…jer se može ispostaviti da su ugovoreni brodovi po 3x većoj cijeni od tržišne…pa tko će se normalan upuštat u takav rizik?

što se tiče uvjeta…najbolje da se maknu svi uvjeti…od sjedišta, pomoraca i dokapitalizacije…
vjerojatno će maknuti samo onaj uvjet o dokapitalizaciji od 130 milijuna kuna…dok će se dalje inzistirati na hrv pomorcima i sjedištu u Splitu…
no to ostaje tek za vidjeti…možda nas iznenade pa maknu i te uvjete…to može za prodaju biti samo dobro….

Kad ti pokazes koliko imas dionica Jadroplova javno ja cu ti objasniti sve o tome kako su brodovi ugovoreni. Dotad mozes i dalje pisati gluposti i sarene laze.

Znaci zacrni oib, ime i prezime i ostale podatke u scanu okaci ovdje.

a tko si ti da ja tebi dajem na javni uvid podatke koliko ja imam dionica?!
zar je to bitno? da li imam par tisuća komada ili jednu dionicu?
ti meni odgovori samo zašto bi bila tajna po koliko je jadroplov ugovorio te brodove…i šta Debeljak ima s time?
to što bi on gradio te brodove?! baš me brige što bi on htio…a isto tako je brige i jadroplov (državu) šta Debeljak hoće ili neće…osim toga ionako je već dovoljno na državnoj sisi…sad će Debeljak uvjetovati gdje će se graditi brodovi za jadroplov…
ne lupetaj gluposti…to je stvar između jadroplova i uljanika…ali ja ti govorim da želim znati kao dioničar koliko će to jadroplov koštati…kao i budući kupac koji će morati preuzeti te obveze…kakve to veze ima s time koliko ja ili bilo tko drugi ima dionica?! zanima me zašto se to skirva od javnosti?
upravo to će biti najveći uteg ove privatizacije…jer to ovdje nisu čista posla….
a ti dođi u Brela na kavu, pa ću ti osobno pokazati koliko imam dionica…ako te već baš to toliko zanima….

A tko si ti da po potrebi laprdas i izmisljas gluposti? Ti ako i imas koju dionicu imas ih zanemarivo malo i ocito bas nemas posla kad malo malo pljucas po necemu o cemu ocito pojma nemas.

Dodji ti u Beč i ne zaboravi ponijeti izvod iz SKDD.

gledaj, forum služi za iznošenje mišljenja i prenošenje informacija…ali ne o tome tko koliko ima dionica…
ako imaš šta napisati po pitanju ugovorenih brodova između jadroplova i uljanika…i zašto se ti ugovori skrivaju od javnosti, dioničara i mogućih budućih kupaca…onda to napiši…a ne da druge optužuješ da lažu i govore gluposti…
ja smatram da se to taji jer su ugovori štetni za jadroplov…Debeljak ( a možda i ostali) je te ugovore tražio na uvid…i nije ih dobio…kao potenccijalan kupac trebalo mu je omogućiti uvid u te ugovore…i na to je ukazao…
očito da su ovi iz DUUDI-ija shvatili da neće uspjeti prodati jadroplov ukoliko će te ugovore skrivati, pa su odlučili ugovore mijenjati…tko zna što su još promijenili osim broja brodova…
tko je Debeljak da uvjetuje gdje će se brodovi graditi i po kojoj cijeni? kakve to veze ima s ugovorima između jadroplova i uljanika?
ali ako se na Debeljaka gleda kao potencijalnog kupca…onda ima svako pravo to znati…kao i mi ostali dioničari…osim toga, ne vidim razloga zašto bi to trebala biti tajna…svaki dan izlaze detalji o ugovorima koji se sklapaju između raznih korporacija, koliko su “teški”…ali kad je jadroplov u pitanju…onda je to top secret…

cijena jadnoplova je odlična.
tu je prilika za zaradu svakoga, pa i debeljaka.
ugovori koji se otkazuju su vjerojatno štetni: opasni za kovačića, a adut debeljaka…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

cijena jadnoplova je odlična.
tu je prilika za zaradu svakoga, pa i debeljaka.
ugovori koji se otkazuju su vjerojatno štetni: opasni za kovačića, a adut debeljaka…

Je li ovo bilo slučajno “jadnoplova”.
Je li ovaj nevjerojatni današnji skok od 7,92 % neka simbolika koliko god jadan promet bio?

nije slucajno. ja sam danas kupio sve osim 10 dionica. A od 18.12. sam kupio 1250 dionica s ovim danas. mislim da je od tada proslo par sto dionica vise od mojih. pa cemo vidjeti koliko sam pogodio

A tko je pak sad kupio ovih 2.800 komada od kolege vlada1111?
Kolega moegreen, opet Vi?

New Report

Close