Kolege, padate na ispitu. Svi. U ponedjeljak se kupuje ujutro, onda ide drukanje, a u15:50 izlaz. [smiley2]
Techman … na tebi je da lijepo i dalje objašnjavaš težine, bruto količine, pramce i krme, jedra i vesla. Pusti nama profesionalnim drukerima da oblikujemo potražnju. Na kraju dijelimo fifti fifti. Hogare, dobar druk. Onako školski! [smiley2][smiley2]
Ma ne zelim da postanemo post DLKV. Svaku malo svratim tamo i uvjek isto. Evo sada ce, on zna, on ima info, evo sad cim Hipo ode, svi su glupi jer ne vide perspektivu ove dionice. A dionica ne sljivi druk i sve nize i nize.
Šalu na stranu.
Ja više ne kupujem brodare. Ipak je to jedna priča koju treba poznavati malo bolje. A moje znanje o brodovima je nula. Uletio sam na osnovu fundamenata i malo raspitivanja, ali se ne usudim staviti veću lovu.
Meni je 1.000,00 dosta i shodno tome ću drukati …
Meni je 1.000,00 dosta i shodno tome ću drukati …
Evo ti školski primjer. Čovjek sam kaže da je kupio auto od toga.
Techmane, ipak je ovo forum o dionicama. Koliko god mi svi uživamo slušati kako se lijepo i argumentirano vodi rasprava o brodarima, toliko se neki od nas moraju posvetiti i samoj dionici. Čemu priče, ako nećemo zaraditi.
Moja zdrava seljačka logika kaže sljedeće: ako je sada velika potražnja za brodovima i puno se brodova gradi, doći će trenutak, tj. prelomna točka kada će sve to krenuti nizbrdo. Kako je na mogu predvidjeti taj trenutak, onda sam si postavio target.
Jesam li u pravu?
Samo vas pratim…
Alo nocna redakcija! Ja sam stari dripac, zena mi gleda TV, djeca spavaju a ja zgubidanim na forumu. Sta vi omladino u petak navecer radite uz kompic???
Alo nocna redakcija! Ja sam stari dripac, zena mi gleda TV, djeca spavaju a ja zgubidanim na forumu. Sta vi omladino u petak navecer radite uz kompic???
Evo žena gleda TV. [smiley2]
Dobro, fazan je skuzio sto pricam [smiley1].
Daklem, baci pogled na povijesno kretanje BDI-a i vidjet ces da je – volatilan. Sto bi se reklo po naski, raste pa pada (kao i dionice telekoma kako je jedan novinar mudro primjetio). Volatilnost se treba uracunati u target.
Dobro, fazan je skuzio sto pricam [smiley1].
Daklem, baci pogled na povijesno kretanje BDI-a i vidjet ces da je – volatilan. Sto bi se reklo po nasi, raste pa pada (kao i dionice telekoma kako je jedan novinar mudro primjetio). Volatilnost se treba uracunati u target.
Točno. Bitno je da i dalje ukupno gledajući ima samo jedan pravac.
Dobro, fazan je skuzio sto pricam [smiley1]. Daklem, baci pogled na povijesno kretanje BDI-a i vidjet ces da je – volatilan. Sto bi se reklo po nasi, raste pa pada (kao i dionice telekoma kako je jedan novinar mudro primjetio). Volatilnost se treba uracunati u target.
Kad bi znao gdje trebam baciti pogled, bilo bi to jako dobro!
[smiley2][smiley1]