Ist 8-9000000 USD
Ajde Techman molim te baci još i odokativnu cifru za Zrin i Pride. Thx
Techman: ” Ist 8-9000000 USD ” Ajde Techman molim te baci još i odokativnu cifru za Zrin i Pride. Thx
Znam da se mozda neki nece sloziti ali ja ih vidim 40-45000000 USD. Prije par mjeseci prodano je 6×2500 TEU sest godina starih za 44000000. Bio sam predstavnik prodavatelja. U medjuvremeno je market neznatno isao dolje ali to se nije znacajno odrazilo na cijenu.
Ma pusti sad kolko kosta brod… Bitno je oce li svi raspameceno lupat po asku u ponedjeljak zbog ovog na ATPL. [smiley8]. Steta sto je vikend izmedju, izgubit ce se malo moment.
Neka se danasnji dan sa prometom od 3.567.327 kn nadje za dane koje slijede.
Zelim nam jednako uspjesan ponedjeljak [smiley2]
Ma pusti sad kolko kosta brod… Bitno je oce li svi raspameceno lupat po asku u ponedjeljak zbog ovog na ATPL. [smiley8]. Steta sto je vikend izmedju, izgubit ce se malo moment.
E moj prijatelju….jedino što je bitno je koliko košta brod, sve drugo su sitnice
deimos: ” Ma pusti sad kolko kosta brod… Bitno je oce li svi raspameceno lupat po asku u ponedjeljak zbog ovog na ATPL. [smiley8]. Steta sto je vikend izmedju, izgubit ce se malo moment. ” E moj prijatelju….jedino što je bitno je koliko košta brod, sve drugo su sitnice
Bosun mislim da je deimos apsolutno u pravu. Da nije vikend i da se glave malo ova dva dana nece ohladiti stampedo bi se prenio na JDPL. Na ATPL vise nije bilo kupnje. Ljudi citaju nase postove i filozofija je jednostavna. Na obe kompanije utice BDI i nema razloga da jedna radi bolje a druga losije. JDPL je 6 puta jeftiniji od ATPL a ATPL nije 6 puta veca. I onda po seljackoj logici ako mi je pobjegao ATPL grabi JDPL. I logika drzi vodu.
Taman da probije malo resistance… Onda moze lakse dalje.
Morat ću ja tu malo u ponedjeljak drukniti. A mogo bi i SLK i tuna pomoći.
Dakle, ja mislim da je realna cijena za ovu dionicu 1.000,00 kn. Što vi mislite o tome?
[smiley2][smiley2]
Morat ću ja tu malo u ponedjeljak drukniti. A mogo bi i SLK i tuna pomoći. Dakle, ja mislim da je realna cijena za ovu dionicu 1.000,00 kn. Što vi mislite o tome? [smiley2][smiley2]
Nije. Realna je ona cijena za koju je mozes prodati. Sve ostalo je nada. Blazenstvo duse postize se kad su teznje u harmoniji sa razumom.
Morat ću ja tu malo u ponedjeljak drukniti. A mogo bi i SLK i tuna pomoći. Dakle, ja mislim da je realna cijena za ovu dionicu 1.000,00 kn. Što vi mislite o tome? [smiley2][smiley2]
Ako se uzme da je JDPL na početku godine bio 300 kn a ATPL 900 kn onda bi analogijom uistinu JDPL trebao biti na 1000 kn. Međurim stvar je u tome što je JDPL na početku godine vrijedio više od 300 kn i to barem 400 – 450 kn tako da ga je ipak vidim negdje između 1200 – 1300 kn.