ja nemam dionice JDPL a volio bi kupiti koju. nekako mi se ne svidja ova cijena jel za sekundu moze pasti 10-20%. vise bi volio da prvo padne pa da ju onda kupim. a u slučaju da natječaj prodje (što bi za naše pojmove bilo WOW), zakasnit cu samo par kuna ako se cijena ne promjeni, a cini se da nece do nekakve objave.
ja nemam dionice JDPL a volio bi kupiti koju. nekako mi se ne svidja ova cijena jel za sekundu moze pasti 10-20%. vise bi volio da prvo padne pa da ju onda kupim. a u slučaju da natječaj prodje (što bi za naše pojmove bilo WOW), zakasnit cu samo par kuna ako se cijena ne promjeni, a cini se da nece do nekakve objave.
Zašto bi ju kupovali u slučaju da natječaj prođe?
Pretpostavljam da će onaj tko je dao uvjetnu ponudu, ujedno i dobiti JDPL. Ako ne u prvom, onda u drugom krugu.
@rota123
da zaradim za burek dva, 10-20%?
kolega Mr.Pong je na temi Tankerske stavio link za download – monthly report Hellenicshippingnews….interesantne su najnovije procjene vrijednosti brodova starih 5 i 10 godina…kao i pokazatelji trendova u brodarstvu…
http://www.hellenicshippingnews.com/wp-content/uploads/2014/10/ATHREPSEP14.pdf
Pretpostavljam da će onaj tko je dao uvjetnu ponudu, ujedno i dobiti JDPL. Ako ne u prvom, onda u drugom krugu.
po kojoj cijeni?
može biti samo po 130 kn ili većoj…
dakle, ipak je bilo za Debeljaka…država će prodati sama sebi…po logici stvari, ići će po minimalnoj…
mislim da neće biti prodaje i da neće doći prihvatljiva ponuda.
očekujem i za JDPL i za HIMR i Plat odmah novi natječaj, kao na HMST micanje ovih smiješnih uvjeta i prodaju ko da više.
što je dobro i za dioničare JDPL, jer bi bilo vremena i za stvarnu procjenu vrijednosati, kao na turističkim tvrtkama.
što je puno bolje nego prodaja navrat nanos za 130kn
pročitaj još jednom…
Brodosplitova je valjana, ali traži korigiranje uvjeta…