JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20050222/temedana01.asp

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Vidim još par Malaca se uzaludno nada da bi je moglo ubost ispod 150,00 Kn. Bolje bi bilo razmislit o slijedećem:
– nitko se više ne gura, prodati je pošto poto,
– do 160,00 Kuna na prodaji je ostalo svega 933 kom,
– između 160,00 i 170,00 ima svega 322 kom,
– između 170,00 i 192,92 Kn ima samo 404 kom,
– između 192,92 i 250,00 Kn ima samo 1642 kom,
– a dalje je zrak vrlo prorijeđen pa treba uzeti bocu s kisikom[emo_vrtimise][emo_plazi]

He, he, malo prije je cijena JDPL s prodanom jednom dionicom srušena na 150,00 Kn. Radi se o ozbiljnom poremećaju tržišta. [emo_plazi]

Brokeri se igraju tržišta dionica prodajom po 1 kom. Zaista neozbiljno. HANFA bi tu ipak trebala uredovati i definirati minimalan broj dionica ili minimalan financijski iznos, kako ne bi bilo ovakvih jeftinih manipulacija s ovako jadnim ttržištem.

nema prodaje ispod 150 kn…kupci će morati ponuditi više…

@maratonac

isto tako nije bilo prodaje ispod 130, pa 140 eto nas sad na 150…a u tijeku je liparenje na kupnji…a uskoro će se skidati s aska po višim cijenama nego sada….

Ide li se na skupštinu? Ja sam se prijavio pa ako budem imao vremena možda odem.

http://www.benzinga.com/news/14/08/4792076/baltic-dry-index-up-2-to-1-061

[emo_smijesak]

po mom skromnom misljenju cijena ce rasti sto skupstina bude blize, u zadnja 3 dana 90 % transakcija je otislo po asku,, jadran kapital i s njim povezane osobe, sto se tice daljnjeg razvoja dogadaja misljenja sam da se prihvaća njihov prijedlog, ide kratka odgoda do izrade procjene, kako je gorgija rekao svakim danom nav jdpl raste, sto kasniji izračun visa cijena, za sada imamo debeljeka koji kaze da je spreman platiti nav umanjen za otpremnine(?), u svakom slucaju brzo cemo znati, ali ispod 200 kuna sumnjam da ce otici, moje misljenje samo.

Direktor Kovačić je veceras na pomorskoj veceri rekao da 2 firme rade dubinsko snimanje jadroplova,a iz clanka u slobodnoj se zna da je jedna cuveni Debeljak-Brodosplit…
Jos je dodao da je godina izuzetno loša i da su do sad dali pola place pomorcima a da ce drugu polovicu dati uskoro.Mislio sam da samo uljanik plovidba ima problema s placanjem pomoraca…

Samo 2 firme rade dubinsko snimanje, to je neki loš znak.. Izgleda da i ne vlada neki veliki interes. Mislim da će ovo otić po smiješnoj cijeni

nije u emisiji rečeno samo to što piše lapad. rečeno je da su trenutno dvije firme na dubinskom snimanju a očekuje se još zainteresiranih i da će novi naručeni eco-brodovi ostvarivati 50% uštede a bio je i razgovor s purkom o novoj procjeni vrijednosti. i rečeno je da se prodaje don frano bulić i za njega očekuje 7-10 mil usd.

Samo 2 firme rade dubinsko snimanje, to je neki loš znak.. Izgleda da i ne vlada neki veliki interes. Mislim da će ovo otić po smiješnoj cijeni

A nitko ne spominje neovisnog procjenitelja. Mišljenja sam da je to ključnije pitanje. Ili će ići po dobroj cijeni ili neće ići….to je jasno ko dan.

New Report

Close