JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još samo 71 kom do blokade!

čekam da se plavi javi…
čuvajte svoje papiriće…u skoroj budućnosti vrijedit će znatno više….

vidjet ćemo…skupština se bliži…kupnja će biti sve nervoznija…
traži se količina na asku…

a ako propadne ova privatizacija, tražit će se pokoji zaboravljeni nalog na bidu radi iskrcaja

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

@ kosor1

bolje da propadne nego da ide za 150 milijuna kuna…a neovisna procjena reći će koliko to ovo stvarno vrijedi…

Nešto se događa… [emo_namigusa]

netko nije pročitao pažljivo članak pa se udario po prodaji….a onda je počitao još jednom pažljivije članak pa je vratio dionice nazad po kupnji
[/quote]

Bome, vi kosor1 djelujete kao stari kosovci, ima ih malo, gotovo da nema, a djeluju iz prikrajka i ispaljuju samo čorke.
Na kojoj god temi da jeste samo širite defetizam, iz vašeg pisanja je razvidno da ste izgubili ogroman kapital, ali ovo vam je krivi način da lijećite svoje frustracije, zar vi niste pročitali Bibliju?

Čestitke svim dioničarima na današnjoj cijeni, posebno onima koji su kao i ja na vrijeme na 70 kuna prepoznali potencijal ove dionice.

P.S. ćujem da direktor Tankerske vodi na kave dioničare, možda zato jer na skupštini ne smije puno toga reći, a možda zato jer se u blizini može popiti izvrsna Lavazza, tko će ga znati.

lp

[/quote]

čekam da se plavi javi…
čuvajte svoje papiriće…u skoroj budućnosti vrijedit će znatno više….

Iako sam na moru, odvojiti ću par minuta, danas su vozarine jako porasle a ionako se sve vrti oko toga koliko će njih se javiti u 2. krugu, te koliko će ponuditi, tako da porast vozarina djeluje dvostruko pozitivno.
P..ci iz Brodosplita su se javili, jer očito ne kuže kako to funkcionira na burzi, sada znamo da imamo minimalno jednog zainteresiranog, što otvara postojećim dioničarima mogučnost da na ovako slabo likvidnom tržištu malo ” napucaju ” cijenu dionice, što itekako psihološki djeluje na ponuđaća(e).

Sve u svemu optimističan sam u pogledu JDPL, kao i u pogledu HIMR-a još više, gdje imamo početnu cijenu koju država traži, a to je 780 kuna ( službeni podatak ), a cijena na burzi je 550 kuna. To je preko 40 % u odnosu na traženu cijenu. Naravno postoji opasnost da se nitko ne javi ( 10 je bilo zainteresirano u 1. krugu ), u tom slučaju pretpoostavljam da će država u 3. krugu spustiti cijenu, ali sigurno ne ovih 40 % koliko je trenutna razlika.

Ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju, bilo JDPL, bilo HIMR, obje dionice posjedujem.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Bude li debeljak jedini dao pravu ponudu onda smo svi nahebali…ja konkretno ne…ali mnogi drugi da..
Imam dionice kupljene ispod 3 znamenke.

A BALVANA!!! :) :) :)

mene zanima dio vezan za Bibliju od kolege plavog pa ako moze objasnjenje

Jučer je u emisiji Hrvatska uživo bila tema privatizacija Jadroplova:

http://vijesti.hrt.hr/jadroplov-vlada-zeli-prodaju-struka-kaze-nije-vrijeme

Odmah na početku priloga predsjednik uprave Jadroplova potvrdio je da ima više zainteresiranih koji su kupili dokumenataciju i snimaju stanje u tvrtci. Dakle nije samo Debeljak, ovo je službeno od predsjednika uprave.

Odmah na početku priloga predsjednik uprave Jadroplova potvrdio je da ima više zainteresiranih koji su kupili dokumenataciju i snimaju stanje u tvrtci. Dakle nije samo Debeljak, ovo je službeno od predsjednika uprave.

a što je rekao novoga što se nije do sada znalo? poanta je u tome koliko će, i hoće li uopće, stići valjanih ponuda!

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

@kosore, dajte dođavola zaradite na barem jednoj dionici, čisto da vidite kak je to fora, može?

Evo slutim da je kupio 2 dionice atpl. Možda ipak bude nešto od njega.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

naravno, nemojmo zaboraviti da je upravo taj isti kupovao dionice u dva navrata kada su grci poslali pismo namjere da su zainteresirani za privatizaciju, cini mi se da dosta forumasa gubi iz vida da je upravo i to bio okidac za privazitaciju,jer prvotno su samo hoteli trebali ici dok je plan za jdpl bila dokapitalizacija, po meni grci su i dalje najozbilniji konkurent, a debeljak svoje borbene moze i dalje pjevati.

New Report

Close