kakva je to izjava 113 kuna nije malo…za 70% firme koja ima 8 brodova, prodaš jedan, isplatiš sebi dobit ili pozajmicu i eto ti tih 20 milijuna dolara nazad u džepu, umjesto 8 imaš 7 brodova i vlastitu brodarsku firmu…i onda je 113 kna puno? Pa ovo je old school privatizacija na hrvatski način… možda je i Kutle predao ponudu…
ukazivalo je na daljni pad…pitanje je samo hoce li se zadrzati na oko 120 kuna ili idemo jos dolje…
na ovim razinama i dalje nema interesa veceg…oni koji su kupovali ispod 100 kuna ili su davno prodali ili stoje i cekaju
napisao sam sto sam mislio…ne znaci da sam u pravu…jos prosli tjedan je bio na oko 145 kuna a sada je 131 kuna…gdje vidite optimizam?
naalost obistinilo se ono što sam predviđao da će zagorac pajdaš- pa ženino prezime , pokloniti jadroplov po smiješnoj cijeni.plus napraviti dokap sa mirovincima gdje će razvodniti vrijednost dionice do kraja.
žao mi je jer sam jedino prerano izašao ,jer sam mogao jahati na valu još malo,ali to se često odbije o glavu.
Toula, Božić i ekipa su doveli strance za kupovinu Jadroplova, šta se može od tih imena očekivat..
Sve što ste rekli stoji, ali nije mi jasno da se nitko ni iz ZSE ni iz JDPL nije udostojio ništa službeno objaviti…ovakav članak bi trebao izazvati nekakvu reakciju…nije to status na facebooku, ovo je dnevni list koji se prodaje u cijeloj RH
Danas je bilo tesko izdrzati i ne prodati…..
Ja osobno jos ne mogu vjerovati kako se u medijima i drzavnim sluzbama moze manipulirati, a da nitko za to ne odgovara…
Niti u jednom portalu (osim Slobodne) nije NISTA objavljeno, a moj osobni upit u DUUDI nije odgovoren.
Dakle, ako jest stvarnost (sto mi je tesko povjerovati, jer bi i drugi mediji objavili otkupnu cijenu ), onda je to pokusaj pljacke koji ce tesko proci…
a ako je pokusaj manipulacije za rusenje cijene, onda mislim da je ekipa koja to radi ostala prilicno razocarana…(vjerujem da su ocekivali veci stampedo)
Sramotno je da ZSE i DUUDI ( a ni POSLOVNI koliko vidim nije prstom mrdnuo da potvrdi ili opovrgne)..dakle svi su umrezeni i nikoga ocito ne zanima istina osim nas malih dionicara….
ne mogu vjerovati.. .. mislim genijalno ! …evo objavljeno prije par minuta (cekali su zatvaranje burze ili sto?)
http://www.business.hr/kompanije/bitka-za-milijardu-kuna-imovine-jadroplova-147274
ako dobro primjecujem…. u clanku nema NITI RIJECI o nekoj objavljenoj otkupnoj cijeni!
PA, TKO JE OVDJE LUD! [emo_zacudjen]