Očekivan izvještaj. Neke stavke me ugodno iznenadila i sada, po meni, postoji samo jedan smjer…šteta za onih 500 na budu jer sam mislio nadokupiti u panici Zsea. Bojim se da ispod 150 vise ne bude[emo_mrgud]
Evo Lanice možeš kupovati do mile volje ispod 150!
@poaskupobidu
Ušao sam ovde po cca. 100 kuna i prodao po cca. 155 kuna.. Sad nastojim drukat prema dole jer opet planiram uć po cca 100 kuna.. Drži mi fige da uspijem u tome jer će bit i za tebe mogućnosti da smanjiš ulaz… Vjerujem da te ovaj pad boli, strpi se bit će i jeftinije..
koliko je to bio pametan potez vidjecemo kroz par dana…. a mozda ces loviti i iznad 155 kuna ( ako su vece kolicine mozda i puno iznad) … jer rok objave se priblizava, a 20-tak zainteresiranih ce licitirati …
@poaskupobidu
Ušao sam ovde po cca. 100 kuna i prodao po cca. 155 kuna.. Sad nastojim drukat prema dole jer opet planiram uć po cca 100 kuna.. Drži mi fige da uspijem u tome jer će bit i za tebe mogućnosti da smanjiš ulaz… Vjerujem da te ovaj pad boli, strpi se bit će i jeftinije..
koliko je to bio pametan potez vidjecemo kroz par dana…. a mozda ces loviti i iznad 155 kuna ( ako su vece kolicine mozda i puno iznad) … jer rok objave se priblizava, a 20-tak zainteresiranih ce licitirati …
[/quote]
Ti stvarno ne prepoznaješ ironiju i sarkazam u mom postu.. A što se tiće 20 zainteresiranih, mogu ti reć da mi rođak živi u Splitu i da ih sigurno neće bit 20.. A možda čak možeš i izbrisat tu nulu..
58 000 dwt, 2011, prodan za 29 mil
33 00 dwt, 2003, prodan za 15.2 mil
45 00 dwt, 1996, cak za 11 mil dol.
http://www.platou.com/dnn_site/LinkClick.aspx?fileticket=hYrFvtzI1aI%3d&tabid=505
poznavajuci azurnost nasih novinara sutrea bi trebali znati cijenu za obvezatnu ponudu.
Zašto vam trebaju novinari. Možete je i sami izračunati. Propisano je uredbom kolika je početna cijena.
gdje je uredbom propisano kolika je pocetna cijena?