JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očekivan izvještaj. Neke stavke me ugodno iznenadila i sada, po meni, postoji samo jedan smjer…šteta za onih 500 na budu jer sam mislio nadokupiti u panici Zsea. Bojim se da ispod 150 vise ne bude[emo_mrgud]

Evo Lanice možeš kupovati do mile volje ispod 150!

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

@poaskupobidu
Ušao sam ovde po cca. 100 kuna i prodao po cca. 155 kuna.. Sad nastojim drukat prema dole jer opet planiram uć po cca 100 kuna.. Drži mi fige da uspijem u tome jer će bit i za tebe mogućnosti da smanjiš ulaz… Vjerujem da te ovaj pad boli, strpi se bit će i jeftinije..

koliko je to bio pametan potez vidjecemo kroz par dana…. a mozda ces loviti i iznad 155 kuna ( ako su vece kolicine mozda i puno iznad) … jer rok objave se priblizava, a 20-tak zainteresiranih ce licitirati …

@poaskupobidu
Ušao sam ovde po cca. 100 kuna i prodao po cca. 155 kuna.. Sad nastojim drukat prema dole jer opet planiram uć po cca 100 kuna.. Drži mi fige da uspijem u tome jer će bit i za tebe mogućnosti da smanjiš ulaz… Vjerujem da te ovaj pad boli, strpi se bit će i jeftinije..

koliko je to bio pametan potez vidjecemo kroz par dana…. a mozda ces loviti i iznad 155 kuna ( ako su vece kolicine mozda i puno iznad) … jer rok objave se priblizava, a 20-tak zainteresiranih ce licitirati …

[/quote]
Ti stvarno ne prepoznaješ ironiju i sarkazam u mom postu.. A što se tiće 20 zainteresiranih, mogu ti reć da mi rođak živi u Splitu i da ih sigurno neće bit 20.. A možda čak možeš i izbrisat tu nulu..

Rođak mu živi u splitu, bože čega sve ima na ovom forumu.

poznavajuci azurnost nasih novinara sutrea bi trebali znati cijenu za obvezatnu ponudu.

58 000 dwt, 2011, prodan za 29 mil
33 00 dwt, 2003, prodan za 15.2 mil
45 00 dwt, 1996, cak za 11 mil dol.
http://www.platou.com/dnn_site/LinkClick.aspx?fileticket=hYrFvtzI1aI%3d&tabid=505

poznavajuci azurnost nasih novinara sutrea bi trebali znati cijenu za obvezatnu ponudu.

Zašto vam trebaju novinari. Možete je i sami izračunati. Propisano je uredbom kolika je početna cijena.

Nemoj misliti na m2!

daliborop, a koja je to uredba?

UREDBA O NAČINU PRODAJE DIONICA I POSLOVNIH UDJELA

Nemoj misliti na m2!

@dalibor

gdje je uredbom propisano kolika je pocetna cijena?

Pa zar sve moram ja?

Čl 4.
st 4. i st 5.

Nemoj misliti na m2!

To bi bilo negdje onako od oka oko 120 kunića početne cijene

New Report

Close