JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

što se podrazumjeva pod "drugi krug".,podnošenje obvezujućih ponuda ili?.,

Tako su rekli u dnevniku,…”više će se znati iza 15.05. kada slijedi podnošenje obavezujućih ponuda…”

Znaći iza 15.05. idu obavezujuće ponude, i to će trajati 30 dana, tako gdje će biti BDI za 2 mjeseca tko zna…

Ima li nekih ozbiljnijih promjena u TOP10 ??

a vidi ovoga s 500 komada na kupnji a nitko ne želi udovoljiti njegovom hiru …
omjer ATPL / JDPL = 2,3 trenutačno…

Stoji on još od jučer sa 500 komada.. vrlo vjerovatno će ga načet danas ako ne i poklopit..e sad da li mu je cilj malo obranit cijenu il skupit još 500 komada, ko će ga znat.. vidit ćemo oće li izvješće za q1 utjecat na cijenu ma kakvo god ono bilo..

jedino bitno za jdpl sada je cijena brodova na second hand marketu, a sto ce tice cijene ona sigurno nece biti ispod 150, sto znaci svi koji su unutra su u dvostrukoj koristi, prva sto ce sa na ovom tickeru zaraditi, druga sto su akcije drugih tickera povoljnije iz dana u dan, tu prvenstveno mislim na atpl.

to stvarno zvuči kao super scenarij…zasada se tako i odvija…

Zasto da se kupuje Atpl kad su za njegove brodove sad spot vozarine 7000$ dan dok su za Jadroplovove brodove 9500$ dan.

Zasto da se kupuje Atpl kad su za njegove brodove sad spot vozarine 7000$ dan dok su za Jadroplovove brodove 9500$ dan.

kakve veze spot cijene imaju s atpl?

Od danas nema na listi TC brodova kod Swiss Marine
Peristil 52.000 tona,a ostao je Solin 51.500 dwt i panamax atlantske Libertas 75.500 dwt.

kakve veze spot cijene imaju s atpl?@mr. Wiseguy
To je kao da kažete kakve veze ima cijena nafte na burzi s mojom cijenom dizela na Ininoj benziskoj postaji.

Eto ga, poklopilo ovoga na 150 kn.. neki se stalno iskrcavaju po bidu zadnjih 15-ak dana, vjerovatno su kupovali po cca 100 kn pa kapitaliziraju dobit.. mislim da je do kraja tjedna moguće da idemo i ispod 145 kn..

New Report

Close