@lebowski
Ma slažem se u potpunosti.. Pa kad kažem korupcija i muljaža, pomislim na Ratka Božića koji je navodno doveo te Grke, na Zvonka Toulu koji je navodno doveo te Njemce, na Tankersku koja se onako ponijela prema malima.. Isto tako nadam se da će ova Vlada napravit i nešto dobro kod ovih privatizacija jer su do sad već svoje biračko tijelo razočarali u mnogim pogledima, ne bi im valjalo sad i ovde muljat.. daj Bože da se ovde odradi sve kao kod CO.. imam JDPL i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionice
ma mislim da sam nešto čuo na hrt 4 neki dan ,Vrdoljak ili Lorencin neznam koji , da bi trebalo biti do 15 svibnja,kažem nisam siguran
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nema-novih-poreza-do-2016-lagali-su-od-1-sijecnja-2015-ide-porez-na-stednju/741716.aspx
…just saying…
Maloprije je u vijestima na HRT-u bilo govora o privatizaciji HIMR gdje je rečeno kako drugi krug kreće iza 15.05. Tako da to vrlo vjerovatno znači i za JDPL..
Za Maestrale 15 zainteresiranih, za Plat 10 i Imperijal 11 zainteresiranih tako da za Jadroplov ostaje 21 zainteresirani investitor….
Za Maestrale 15 zainteresiranih, za Plat 10 i Imperijal 11 zainteresiranih tako da za Jadroplov ostaje 21 zainteresirani investitor….
e sad koliko u tome ima istine, to ne možemo znat.. ja bi volio da je takav omjer, bolje 21 zainteresiran nego 5.. 🙂
Zanimljivo je kako na ovoj dionici nitko, ali ama baš nitko, ne spominje poslovanje, BDI i sl. Izgleda da to uopće nije važno.
@serislav
Sigurno da je to važno, samo u ovom trenu to nije ni približno bitno koliko ta famozna privatizacija..Vjerujem da to spominjete zbog toga što se to stalno vrti na temi ATPL.. Da kojim slučajem država ovo nije dala na natječaj sigurno bi JDPL i danas ostao ispod 100 kn.. Ne može se on sigurno nosit sa flotom i managmentom ATPL, ali zamislite ovaj scenarij.. Bude ponuda za JDPL preko 250 kn ili možda blizu 300kn, koliko u tom slučaju i po tim mjerilima vrijedi ATPL, sigurno ne ovih cca 360 kn..
meni taj podatak zvuči nevjerojatno, no ako je stvarno tako mogla bi i cijena po dionici biti iznimno visoka.,
meni je više nevjerojatno da ima tolikog interesa za hotele. valjda zato što hrvate hoteli asociraju na ljetovanja i mladost ludost pa im to stvara iluziju da za razliku od drugih sektora u RH neće propasti.
Neki se i miču s aska u zadnjih pola sata..