znači trebalo bi biti preko 20 ak ponuda? zvuči predobro da bi bilo istinito, osim ako su ponude tipa mijenjam za građevinski materijal i golfa II dizela…
pa zar nismo i očekivali da je većina ponuda za JDPL? danas polovni brod koji se prodaje ima po 20 i više interesenata koji sa svih strana svijeta dolaze u razgledavanje. a nisam baš čuo da se čeka u redovima kad netko prodaje hotel.
[/quote]
Pa nismo.
Do danas se baratalo sa 4-5 ponuda za JDPL.
Svi su se kladili na dubrovačke hotele, ispada da je za njih najmanje ponuda.
Nisu te brojke baš slićne.
konačno se počinje razabirati činjenica koju je ulagačka javnost dugo ignorirala: Brodovi su lako utrživa imovina, čak i kad su rashodovani mogu se prodati u staro željezo bez nekih većih problema, kurs Bangladeš, Indija i to je to, a sve ostale tvrtke koje imaju proizvodne pogone imaju “realan” BVpS iako im vjerojatno nitko osim sakupljača sekundarne sirovine ne bi otkupio njihove proizvodne pogone…
Puno zujanja a malo meda danas oko ovog članka….
Puno zujanja a malo meda danas oko ovog članka….
Zato je možda najbbolje prodati i riješiti se tog tereta.
Znate kako se kaže, kaže se : ” Mali čamci nisu za velike terete. “.
lp
Sve u svoje vrijeme plavi, sve u svoje vrijeme..
Pogledajte ove naloge u 14:39:49.. Mislim da je to pokupovao čovjek koji je iskrcao cca 570 komada u ATPL, vjerovatno traži sigurniju luku za svoj kapital i u bližoj budućnosti veću zaradu u JDPL zbog privatizacije..
cisto sumnjam, ovakve udare po asku gledamo vec 2 mjeseca, uglavnom da i ja prijavim dokup jdpl danas, tek toliko da zaokruzim broj.
ista logika je i mene vodila, kupio nesto sitno maestrala po 160 ranije i nedavno po 220, iako sam misljenja da jdpl ima vise potencijala za daljnji rast.
Mislim da stvarno nije OK da se ne zna sluzbeno koliko je pisama interesa stiglo za koju tvrtku.
Drzava ima tu informaciju, a ostali dionicari, odnosno suvlasnici tvrtke ju nemaju.
Znaci mali dionicari su ovdje (opet) u podredjenom polozaju i iako se izravno radi o njihovom vlasnistvu, nemaju pravo na tu informaciju.
Jos vise time sto je tvrtka Drzavno vlasnistvo, odnosno vlasnistvo svih gradjana RH, taj podatak bi morao biti javan.