da lacoste, sigurno ce boban i stanovi jadran preuzeti jdpl da nas interesira prosjecna cijena u zadnja 3 mjeseca, boze dragi.
@moegeen
Što je više, cijena stjecanja većinskog paketa ili tri mjeseca prosjek, po tome ide javna ponuda. Zar je teško pročitati zakon.
————————————————————-
kojeg većinskog paketa ,i kojeg stijecanja, ako budu objavljene ponude ,mjeriti će se po prosiječnoj cijeni u zadnja tri mjeseca plus 10-15 % premije.
I koji je zaključak, čemu toliko drukanje, ide ovo u nebesa. Jel ovo još jedna prevara malih dioničara?
I koji je zaključak, čemu toliko drukanje, ide ovo u nebesa. Jel ovo još jedna prevara malih dioničara?
Zakljucak je “ploviti se mora”. Ide ovo prilicno visoko i dovoljno nisko. Da, to je jos jedna prevara malih dionicara, koju ce svi prevareni pamtiti sa smjeskom na licu.
seebiz – pola od 57 ponuda se odnosi na Jadroplov?
http://www.seebiz.eu/i-dubrovacka-biskupija-medu-kandidatima-za-hotele-plat-i-maestral/ar-85640/
citiram:
Poziv za iskazivanje interesa za Hotele Plat išao je u paketu s Hotelima Maestral d.d., Imperiala d.d. Rab i Jadroplova d.d. Split. Pristiglo je ukupno 57 ponuda za sva četiri trgovačka društva ‘na bubnju’.
Sve tvrtke osim Hotela Plat kotiraju na burzi, no, kako neslužbeno doznajemo, više od pola pisama namjere u ovom ‘paketu’ odnosilo se na splitskog brodara Jadroplov, dok je za Maestrale i Plat stiglo po desetak ponuda.
znači trebalo bi biti preko 20 ak ponuda? zvuči predobro da bi bilo istinito, osim ako su ponude tipa mijenjam za građevinski materijal i golfa II dizela…
uz ovakve jadne vozarine i slabo svjetsko gospdoarstvo ne treba očekivati neke velike ponude za JDPL…budu li ponude oko ove cijene na burzi, svi sretni
Informacije su prenesene iz Slobodne Dalmacije:
moglo bi tu biti svasta…
uz ovakve jadne vozarine i slabo svjetsko gospdoarstvo ne treba očekivati neke velike ponude za JDPL…budu li ponude oko ove cijene na burzi, svi sretni
cini mi se da je kolega goblyn zakasnio kupiti na vrijeme[emo_smijesak]
seebiz – pola od 57 ponuda se odnosi na Jadroplov?
http://www.seebiz.eu/i-dubrovacka-biskupija-medu-kandidatima-za-hotele-plat-i-maestral/ar-85640/
citiram:
Poziv za iskazivanje interesa za Hotele Plat išao je u paketu s Hotelima Maestral d.d., Imperiala d.d. Rab i Jadroplova d.d. Split. Pristiglo je ukupno 57 ponuda za sva četiri trgovačka društva 'na bubnju'.
Sve tvrtke osim Hotela Plat kotiraju na burzi, no, kako neslužbeno doznajemo, više od pola pisama namjere u ovom 'paketu' odnosilo se na splitskog brodara Jadroplov, dok je za Maestrale i Plat stiglo po desetak ponuda.
ako je ovo istina pa to će i premija na NAV…
znači trebalo bi biti preko 20 ak ponuda? zvuči predobro da bi bilo istinito, osim ako su ponude tipa mijenjam za građevinski materijal i golfa II dizela…
pa zar nismo i očekivali da je većina ponuda za JDPL? danas polovni brod koji se prodaje ima po 20 i više interesenata koji sa svih strana svijeta dolaze u razgledavanje. a nisam baš čuo da se čeka u redovima kad netko prodaje hotel.
Zakljucak je "ploviti se mora". Ide ovo prilicno visoko i dovoljno nisko. Da, to je jos jedna prevara malih dionicara, koju ce svi prevareni pamtiti sa smjeskom na licu.
[/quote]
Kolega upravo me iznenađujući rast na malim prometima odvratio od TNPL i bio sam u pravu. Normalno da se to ne može uspoređivati ali skloniji sam mišljenju da ovdje nešto ne štima. Da imam dionice Jadroplova riješio bi ih se čim prije uz uvjet da imam 10% u džepu. Bio bi izuzetno zabrinut da sam ih kupovao po 400-500 kuna.