JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moram priznat da su vozarine već dosta pale, al brodari se drže. Vjerujem kad se vozarine vrate na 15.000 $ dnevno da će brodari potegnut gore cca 50%.

A brodari se drže zbog 2 stvari, JDPL se sad nikome ne ispušta iz ruku zbog moguće privatizacije koja će se nadam se uskoro i provest.. valjda neće bit odustajanja i priča da je skupo koliko država traži za njega.. a ATPL se drži zbog pisma namjere preuzimanja HMST, koji preuzimanjem mogu donijet svježu krvnu sliku firme.. to je moje mišljenje

istina, iako je vidljiv pad vozarina, ispuštanje JDPL-a iz ruku u ovim trenucima i na ovim cjenovnim razinama nije baš pametna odluka, mislim za one koji u JDPL nisu samo radi trejdanja, za ostale ulaz po 120 i prodaja po 160 je izvrstan potez…

Kad država uplati 100 milijuna kuna Brodosplitu, ne bi htio biti blizu burze, pa to će cjenovno da grune k’o atomska bomba…zato ću danas postaviti nalog na prodaju i maknuti se s burze…al’ će to da grune.[emo_ooooo][emo_novac][emo_euro][emo_kuna][emo_funta]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Kad država uplati 100 milijuna kuna Brodosplitu, ne bi htio biti blizu burze, pa to će cjenovno da grune k'o atomska bomba…zato ću danas postaviti nalog na prodaju i maknuti se s burze…al' će to da grune.[emo_ooooo][emo_novac][emo_euro][emo_kuna][emo_funta]

stvarno jadno drukanje….

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Uplaceni novci kao sto je obecano:

http://www.zse.hr/default.aspx?id=50136

Kad država uplati 100 milijuna kuna Brodosplitu, ne bi htio biti blizu burze, pa to će cjenovno da grune k'o atomska bomba…zato ću danas postaviti nalog na prodaju i maknuti se s burze…al' će to da grune.[emo_ooooo][emo_novac][emo_euro][emo_kuna][emo_funta]

Novci uplaćeni, a dionica ni za lipu gore…[emo_cool]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/dRIVkulypnkWeWgXbLGIGw==.pdf
eto, i gdje je ta eksplozija?? [emo_plazi]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

a kad su im blokirali brodove rekcija je bila jedno 10% pada…

Čekaj da se izbiju dijoničice iz drhtavih ruku prvo. Na sva 3 tickera ista priča, sad će vam uzet sve dionice a kad uzmu dovoljno uslijedit će napucavanje…ne govorim o danas ni o sutra već o trenutku kad vam izbiju sve iz drhtavih ruku.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Uplaceni novci kao sto je obecano:

http://www.zse.hr/default.aspx?id=50136

Ma ovo je prvoaprilska šala.. to mi je vjerojatnije nego da je država održala obećanje. [emo_plazi]

@ maratonac
polako , di je zurba? vec smo odradili lijepi rast, a razvoj situacije nam omogucava da u miru i s veseljem pratimo i cekamo finalni ishod, dug smanjen, imamo 3 ozbiljan ponudaca, brodospas ne racunam, daleko smo od NAV-a, ovo s maestralom bi mogla biti najbolje odreađena privatizacija od vremena plive. poz

ovo s maestralom bi mogla biti najbolje odreađena privatizacija od vremena plive. poz

nije se valjda i JDPL javio za maestral?[emo_smijesak]

New Report

Close