JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ozbiljnog ASK-a niti nema. To ne znači da se ne može pojaviti ako netko ozbiljno krene kupovati, ali mislim da je to itekako znakovito…

Ne mogu naći članak gdje piše da flota jadroplova plus nekretnine vrijedi 1 milijardu kuna. Dionica ima 1636000, to bi bilo 600 kn po dionici. No, oduzmemo li obveze od 500 mil kn to bi bilo 300 kn po dionici. Molim ako tko zna za članak, nije šala, ni druk. Hvala!
P.S. Članak je od prije godinu, dvije tako da bi sada vrijednost trebala biti i veća.

ovih 800 komada na asku je od markovnovica, radi se o ekonomskom analitacaru iz varazdina, koji je prosli petak prodao 1000 komada.
sada ili ima ulogu da zaustavi daljnji rast cijene, ili je procijenio da razine oko 150 zadovoljavaju za izlaz.
prije bi rekao da se radi o prvoj varijanti, ali vidjet cemo.

hoćemo li danas preskočiti HT? bilo bi lijepo…

a možda čovjek naprosto preslaguje portfelj. ipak je ovo zbog najave privatizacije ove godine odradilo 50% rasta a neki drugi brodari nisu još ništa.

ovih 800 komada na asku je od markovnovica, radi se o ekonomskom analitacaru iz varazdina, koji je prosli petak prodao 1000 komada.
sada ili ima ulogu da zaustavi daljnji rast cijene, ili je procijenio da razine oko 150 zadovoljavaju za izlaz.

Preko koje brokerske kuće trguješ? I ja bih volio da mi kraj naloga piše ime i prezime![emo_smijesak]

Taj sigurno nije analitičar uz takve procjene. [emo_vrtimise]

Eto službene potvrde da bilo tko ima pravo dati obvezujucu ponudu bez obzira da li je predao pismo namjere.
Lanica je bio u pravu.

auuuu preko 50 interesenata za sva 3 :)))

使用を信頼し、あなた自身の能力の

tocno 57, da su od toga 3 za jdpl ja presretan, ugodono sam iznenaden brojem, ali neugodno postupanjem ljudi iz cerp-a, kod mene bi svi dobili izvanredni otkaz ugovora o radu.
sad kazu da ne mogu objaviti imena zainteresiranih, ali je zato uredno objavljen inters tnpl i atpl za hmst.
u svakom slucaju, ovo je na tragu informacija iz dnevnih novina, te ne mislim da ce uopce biti popusta na nav jdpl-a, obzirom na broj zainteresiranih-

Preko 50 ponuda za Maestral, Plat, Imperial i Jadroplov

Više vrijedi postupak ekonomskog analitičara od savjeta nepoznatog odvjetnika!

New Report

Close