neka se čisti…zadnja dva dana je promet bio stvarno mizeran, ako je NAV oko 280 po nekima baš me zanima koliko će iznositi ponude, možemo mi uspoređivat sa vrednovanjem brodara na stranim burzama, ali čak i kod njih bi bilonemoguće skupiti 70% kompanije bez znatnog utjecaja na cijenu, dakle diskont bi mogao biti 50% kako sadašnja cijena implicira, ali bi mogao biti i znatno manji ili čak nepostojeći…( ma dobro, pošto naša vlada prodaje nećemo biti nerealni )
nevejerovatno, pa sto je u opisu poslova tih ljudi u cerp-u? efektivno im treba 15 min za navesti tko je sve podnio pismo namjere za ova 4 drustva sto idu u privatizaciiju.
neka se čisti…zadnja dva dana je promet bio stvarno mizeran, ako je NAV oko 280 po nekima baš me zanima koliko će iznositi ponude, možemo mi uspoređivat sa vrednovanjem brodara na stranim burzama, ali čak i kod njih bi bilonemoguće skupiti 70% kompanije bez znatnog utjecaja na cijenu, dakle diskont bi mogao biti 50% kako sadašnja cijena implicira, ali bi mogao biti i znatno manji ili čak nepostojeći…( ma dobro, pošto naša vlada prodaje nećemo biti nerealni )
Iskazuje se intees, ne daju se jos nikakve ponude. To ce doci u sljedecoj fazi igre.
nevejerovatno, pa sto je u opisu poslova tih ljudi u cerp-u? efektivno im treba 15 min za navesti tko je sve podnio pismo namjere za ova 4 drustva sto idu u privatizaciiju.
pa najavili su da ništa prije petka. jer se još do ponoći moglo predati na pošti.
thx, nisam vidio to.
pa najavili su da ništa prije petka. jer se još do ponoći moglo predati na pošti.
[/quote]
o ćemu ti pričaš? Pisma namjere su bila do 15 h. Također lijepo stoji šta ako predaš kasnije.
@lanica
Pisma namjere koja su putem pošte predane danas do 15 sati.. Znači još 2 dana da dođu poštom do CERP-a, a to je petak ujutro.. Kolega georgija je u pravu
brux daj pročitaj kaj je napisao ovaj. Koliko ja znam, zabilježeno je u pošti kad si predao a to znači da si u 14:59:59 trebao to predati jel tako? Ako si predao 15:01 banana. Ili?
na kraju krajeva nema to veze jer će svi zainteresirani moći bidat za JDPL neovisno o pismu namjere
Ako je nešto na pošti predano do 15:00, šalje se odma isti dan, sutra se u tom mjestu pošiljke razvrstavaju a prekosutra (u ovom slučaju petak) se dostavljaju primatelju.. Zbog toga će uvažavat pisma namjere poslane danas do 15:00 jer spada pod zadnji dan roka za prijavu.. a ne vjerujem da će baš cjepidlačit za minutu ili dvi gore 🙂 A to, oće li ostali zainteresirani bidat iako nisu poslali pismo namjere ne znam.. po meni bi bilo logično da mogu ako se nešto prodaje, tko ponudi cash ima pravo i kupit 🙂 🙂
“…Danom predaje pisma namjere smatra se dan zaprimanja pisma u CERP-u…”
jel netko uopće pročitao poziv? [emo_smijeh] Bitno da kao svi znaju NAV JDPLa[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]