JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li je istina da je i jedan Njemac zainteresiran za kupnju JDPL?? Neke kolege u Splitu su tako čule.. Ili je to samo glasina??

-njemci,izraelci tankerska…….još tko
-kupnja stala ,nema više municije

svi čekaju na 140. hoće li pitanje je sad?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ponude se prdaju do 26.03…znači još dva dana ako se ne varam…nek me netko ispravi…tako da čisto sumnjam i mislim da nema vremena nazad…

A BALVANA!!! :) :) :)

danas članak u jutarnjem,direktor brodosplita ima ideju da preuzmu jadroplov za onaj dug od 18 milijuna dolara.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

A koliki udio mogu preuzeti za 18 mil dolara koje je se država obvezala isplatiti do 31.03.????????? ako će uopće ulaziti u to…a jdpl-u jeda na račun 100 mil kuna za 6 dana.
Moli te odgovor..

danas članak u jutarnjem,direktor brodosplita ima ideju da preuzmu jadroplov za onaj dug od 18 milijuna dolara.

cccc…kolko je to po dijonici?opet prevara malih dijoničara…

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

da brodosplit preuzme čitav jadroplov koji ima hrpu brodova za cijenu jednog broda?? Daj te bunike i meni.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Znati ćemo već za koji dan…ali u svakom slučaju uz sve diskonte na NAV nemože ići ispod 220 kn..

vidim da su svi optimistični i očekuju visoke ponude, ali tako je bilo i kod HPB-a, PTKM i sl. pa su privatizacije propale zbog niskih ponuda i suzdržanog interesa kupaca… tko je u JDPL ušao na 50-100 kn super, ali ulaziti sad na 150 kn je veliki rizik

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

isforsiran pad na maloj količini. koliko je kupljeno u petak komada po 150 nek netko kaže. i sad koliko ovo može pasti sad… jako malo a ako i padne svi će tražiti priliku za ponovni ulaz.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

vidim da su svi optimistični i očekuju visoke ponude, ali tako je bilo i kod HPB-a, PTKM i sl. pa su privatizacije propale zbog niskih ponuda i suzdržanog interesa kupaca… tko je u JDPL ušao na 50-100 kn super, ali ulaziti sad na 150 kn je veliki rizik

Svaka od navedenih dionica (vidim da preskačete CROS, on se ne uklapa u vašu priču o visokim očekivanjima?) ima poseban način vrednovanja, svoje pluseve i svoje minuseve.

Ukratko, banke se vrednuju po booku, ali i po perspektivi države u kojoj posluju. Perspektiva Hrvatske je očito luzerska, a i na natječaj se prijavilo jako malo firmi. Dvije neobavezne ponude, jedna obvezujuća, država procijenila da je preniska.

PTKM – takve firme se također vrednuju po booku, a ovdje i po salesu, a u igri je i budućnost poslovanja koja je ovdje iznimno loša (kratkoročno) zbog lihvarskog ugovora za plin. Tri neobvezujuće ponude, nijedna obvezujuća zbog ugovora za plin, ali i sulude želje RH da zadrži kontrolni paket.

JDPL – brodari se boduju po NAV-u. Vrlo jednostavno. NAV je cca 250 kuna. Burzovna cijena 150 kuna. Je li rizično? Nekima bi bilo rizično i da je trenutno 80 kuna. To su oni koji rizik procjenjuju naknadno, nakon što se dođe do određene cijene. No, rasplet bi, ako ne bude produžetaka, trebao biti mnogo jasniji već do kraja ovog tjedna.

New Report

Close