opet krenulo napucavanje jdpl.ko da jdpl nema 520 milijuna duga, poslovne prihode 134 milijuna kuna,gubitak 44 milijuna kuna , market cap mu je danas 225 m kuna.
Daj molim Te prestani više, nije Ti nitko kriv što si prerano prodao i kupio Belje po 54 a sada je 42, mislim stvarno pretjeruješ, ne poželi drugome zlo, jer će ti se to vratiti.
lp
jdpl ce vrijediti vise od atpl?
To ti je slika ZSE i ne bi ni mene čudilo da se tako nešto dogodi.. Al zato kad ljudi uzmu lovu na JDPL pa počmu ulazit u druge dionice po asku, vidit ćeš onda kako ATPL leti 🙂
eto reci ti nama koliko jdpl vrijedi?
kako to da ti petrokemija ne vrijedi 100 kn?tamo nisu ušao po 67 ?
ne misliš mi valjda ti određivati što ću pisati na forumu?
ako imaš nešto osobno poručiti,slobodno pošalji na private.
opet krenulo napucavanje jdpl.ko da jdpl nema 520 milijuna duga, poslovne prihode 134 milijuna kuna,gubitak 44 milijuna kuna , market cap mu je danas 225 m kuna.
Daj molim Te prestani više, nije Ti nitko kriv što si prerano prodao i kupio Belje po 54 a sada je 42, mislim stvarno pretjeruješ, ne poželi drugome zlo, jer će ti se to vratiti.
lp
[/quote]
na stranu drukerski postovi koliko JDPL vrijedi gdje se računa samo vrijednost imovine, ali činjenica je da nema 520 milijuna kuna duga kako navodiš, jer su dugoročne obveze dakle bankovni krediti 336 milijuna kuna što je daleko od tvojih 520 u kojih je uračunato i potraživanje od države…dakle sad kad smanjimo dug z a nekih 180 milijuna kuna jel izgleda bolje?
stavio sam samo dugoročni dug iz razloga što se većina kratkoročnih obveza može podmiriti iz kratkoročne imovine…dakako da su ukupne obveze puno veće, ali onda treba uzeti u obzir i ukupan iznos aktive i pasive 1.118 milijuna kuna…po zadnjem izvještaju dugoročni dug se povećao za 120 milijuna kuna u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, a za pretpostaviti je da su s tim kupili brod japanske proizvodnje iz 2001
Nema potrebe da stavljas jer to vec je u dugorocnom dugu obzirom na ugovorenu rocnost odnosno kasniji prolongat. No, to je neutralno na vrednovanje jer je i imovina manja za taj iznos. Kapital dakle ostaje isti.