Aj super da su to uspjeli brzo rijesiti i da nebude vece stete,inace brod je vozio do jutros,i tek je danas zaustavljen tako da mislim da nece biti stete ako brzo rijese papire
http://www.marinetraffic.com/hr/ais/home/centerx:-79.91631/centery:9.254423/zoom:8/mmsi:238266000
Znaći za sada imamo jednog interesenta za kupnju, navodno, po pisanju SD, i to već par dana nakon objave tendera.
Nije loše.
Još nam samo jedan treba, da zadovoljstvo bude potpuno.
lp
Dobro pročitajte tekst u Sl. Dalmaciji što se tiče dopisa ovih Grka.. Piše da je dopis o zanimanju za JDPL stigao krajem 12 mjeseca 2013 godine.. Znači 2 mjeseca se kasni s ovom informacijom. bilo je vremena da se natovari tko treba..
Dobro pročitajte tekst u Sl. Dalmaciji što se tiče dopisa ovih Grka.. Piše da je dopis o zanimanju za JDPL stigao krajem 12 mjeseca 2013 godine.. Znači 2 mjeseca se kasni s ovom informacijom. bilo je vremena da se natovari tko treba..
A natječaj izašao prije par dana, vrlo zanimljivo, odakle su znali da će se JDPL prodavati?
A natječaj izašao prije par dana, vrlo zanimljivo, odakle su znali da će se JDPL prodavati?
možda se i nije mislilo prodavati. dok nije došla ponuda.
[/quote]
Ja Vam kažem uzmite tiskano izdanje Slobodne danas ako imate priliku i pogledajte. Pa nisam ja to izmislio, tako piše…
Ask je gadno rasturen, izgleda da ide dalje, još neka se javi i Tankerska da je zainteresirana, kao što je bila i prije 7 godina, a rekli su da se okreću potpuno brodarstvu i nekoliko novih društava koja će kotirati na burzi, nekako se uklapa.
[/quote]
tko god je pratio mogao je znati da se nesto veliko iza brda valja, direktor kupuje dionice, skupljaju se vleike kolciine i to na agresivan nacin i to vec tjednima. Zbog načina na koji se ovaj tjedan odvijala trgovina čini mi se da smo jos daleko od cilja, ja jesam skratio 30 % na 130, ali samo iz razloga jer ovakvim rastom mi je jdpl cinio preveliki udio domaceg portfolia, ostatak ceka finalni cilj.