JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad vidim brutalne drukove za dole znam da je vrijeme za kupnju.Mislim da se Debeljak zaletio s ovim i da su se danas užarili telefoni.
Vi što ste danas prodali malo pristojnosti molim.

Koliki je NAV?

🙂

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

zapljena broda, godisnji financijski izvjestaj, trenutni bdi sve su to bitne stvari, ali nemaju utjecaja trenutno na kretanje dionice. sve sam vam lijepo objasnio ranije dok je dionica bila na 80, tko ne vidi sta se dogada na jdpl je slijep pored zdravih ociju, jos uvijek je ovo jeftino. ovdje cijena na burzi ide u susret cijeni dokapu i tjera je jaka kupnja, dokap ce biti visoko.
zar sam ja jedini koji misli da se vec sve zna odavno? da su se zato narucivale novogradnje?

i da zaboravio sam napomenuti, skrbnicki splitske, boban i herceg svi jos uvijek u dokupu.

i da zaboravio sam napomenuti, skrbnicki splitske, boban i herceg svi jos uvijek u dokupu.

Čestitke na uvaljotki Mirku po 130.

Znaci, drzava kaze nema novaca za dati Jadroplovu i onda Jadroplov nije duzan nista platiti Brodosplitu a u medjuvremenu moze korisitit brod..

Ma nemoj….

ma moj…..
prema ovome što piše Jdpl je dužan isplatiti BS u roku od 7 dana nakon što primi uplatu od RH.,dug očito nije sporan a ako je BS na takve uvjete pristao pristao, ko im kriv.,pravo na tražbinu očito stječu tek sa danom uplate RH prema Jdpl.,ja čitam i komentiram ono što piše i što je dostupna informacija.,u najmanju ruku čudan ugovor ako u njemu nisu navedeni vremenski okviri uplate rh prema jdpl .,valjda i jedni i drugi znaju što su potpisali bolje nego mi jer informacije su prema van jako tanke.,

Ovdje su šapu stavili mirovinci. Jel minimalna kapitalizacija 200 miliuna da bi mogli kupovati?! Taman na ovoj cijeni je toliko. Opet odoše naše mirovine. Prvo u jadroplov pa onda u Brodosplit.

Ovakav postupak Brodosplita imat će dalekosežne posljedice za imidž Hrvatske

ovaj članak je istinit.još dok je Kosor bila premijerka je dala nalog da se ta dva broda rade u brodosplitu a ne u kini,te je upravo taj dug preuzela država na sebe.
ja sam svoj porfelj prodao radi dvije informacije koje su mi došle iz same firme:
1. nije slučajnost da je otvoren natječaj za prodaju jadroplova i nakon par dana brodosplit potražuje dug?!
2. dokapitalizacije nema,već su ugovore o gradnji potpisali radi pro forme te radi samog natječaja za prodaju
p.s.nije nagovor na kupnju i prodaju,te podatke nisam izmislio.sami odlučite i sretno.

Ovakav postupak Brodosplita imat će dalekosežne posljedice za imidž Hrvatske

ovaj članak je istinit.još dok je Kosor bila premijerka je dala nalog da se ta dva broda rade u brodosplitu a ne u kini,te je upravo taj dug preuzela država na sebe.
ja sam svoj porfelj prodao radi dvije informacije koje su mi došle iz same firme:
1. nije slučajnost da je otvoren natječaj za prodaju jadroplova i nakon par dana brodosplit potražuje dug?!
2. dokapitalizacije nema,već su ugovore o gradnji potpisali radi pro forme te radi samog natječaja za prodaju
p.s.nije nagovor na kupnju i prodaju,te podatke nisam izmislio.sami odlučite i sretno.

prije dva dana pises ovo:”a cijenu koju ponudi kupac ili cijenu u dokapitalizaciji ćemo doznat uskoro,a mišljenja sam da će biti sigurno 50% više nego li sadašnje razine.”
a danas kad si jucer rekao da si prodao pises da je sve propalo.
pod 2. dokapitalizacije nema-pa nema nego ide prodaja.
pod 1. ugovor je potpisan i on se moze graditi ili prodati, jer vec ugovor zaradjuje jer su cijene brodova od tada rasle.
pod nula. clanak nije tocan jer vec u naslovu pise blokiran Tanker a Peristil nije tanker, nego bulker

Pa tko to potpisuje ugovore o gradnji 4 broad bezveze!? Pa nisu krumpiri u pitanju.

zbog velikog interea na moj private,iznijet ću djelove teksta iz slobodne dalmacije.

Neslužbeno doznajemo da su škverani voljni svoja potraživanja pretvoriti i u vlasništvo nad Jadroplovom,čija se privatizacija priprema. Država je prije tri dana objavila javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju 70% dionica Jadroplova. Tek će se odlučiti po kojoj cijeni,pa je nezahvalno špekulirati koliko bi dionica škver mogao dobiti za 100 miljuna kuna potraživanja.
I vrhunac u tekstu izjave člana uprave Brodosplita:
– Potpuna je slučajnost,gotovo nevjerovatna,da se blokada poklopila s objavljenom ponudom države za prodajom Jadroplova. Trenutačno ne razmišljamo o dionicama brodara,no to nije isključeno,kao jedna od naših poslovnih pothvata u budućnosti kaže Darko Pappo.
„Mirovinci ispali iz igre“
Prodaja 70% Jadroplova znači da je država odustala od planirane dokapitalizacije brodara sredstvima mirovinskih fondova.Sredstva od dokapitalizacihje bila bi usmjerena na izgradnju novih brodova.Ulazak mirovinaca lani je najavio ministar pomorstva Siniša Hajdaš-Dončić.

pa nek im država onda da udjel u Jadroplovu za to njihovo potraživanje od 100 milijuna kuna, al neka im ga da po cijeni nominale..

game over..privatizacija odradjena po 800 ti put od 2005 god..[emo_ooooo]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

New Report

Close